IONEL DANCĂ:"PSD continuă să guverneze pentru infractori"

M.A.
Politică /

Ionel Dancă (Sursă foto: Twitter)

Ionel Dancă (Sursă foto: Twitter)

Guvernarea PSD - ALDE a ajuns la fundul sacului şi recurge la măsuri de criză pentru a acoperi gaura imensă de la bugetului statului de peste 20 de miliarde de lei, provocată, în primele şase luni ale anului, de măsurile lor economice proaste, a declarat purtătorul de cuvant al PNL, Ionel Dancă.

Acesta consideră că în ciuda dezastrului din trezoreria statului, generat de o guvernarea haotică, coaliţia PSD - ALDE, obişnuită să guverneze numai în favoarea infractorilor, a mai adoptat o Ordonanţă de Urgenţă pentru a-i scăpa de probleme pe cei care nu respectă legea şi nu-şi plătesc taxele şi impozitele la timp.

Dancă e de părere că în loc să combată fenomenul infracţional din toate domeniile, să restabilească ordinea şi legea în ţară, să reducă evaziunea din economie şi să recupereze sumele datorate de la cei care îşi ascund averile în spatele unor firme cu pierderi, guvernarea PSD - ALDE îi "premiază" cu ştergerea datoriilor.

,,Peste 90% dintre români îşi plătesc dările către stat la timp şi ar trebui să beneficieze de bonificaţii pentru comportamentul lor corect, cel puşin în compensaşie egală proporţional cu ştergerea de datorii pentru cei rău-platnici".

Purtătorul de cuvan al PNL susţine că în loc să aprecieze comportamentul corect al românilor cinstiţi, plătitori de taxe şi impozite, guvernul Dăncilă se pregăteşte să le pună în cârcă alte biruri fiscale pentru a acoperi gaura de la buget.

,,Este nevoie de măsuri urgente de eficientizare a cheltuielilor publice şi de oprirea risipei bugetare pe sinecuri politice şi contracte clientelare pentru ca România să revină la normalitate în ceea ce priveşte gestiunea finanţelor publice, nu de paliative care să cosmetizeze o realitate economică tot mai dură", a declarat Ionel Dancă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS