Abonament gratuit

Iranul face apel la SUA să pună capăt violenţelor

G.U.
Internaţional /

Iranul face apel la SUA să pună capăt violenţelor

Iranul a făcut apel luni la SUA "să pună capăt violenţelor" împotriva propriului lor popor după moartea lui George Floyd în timpul unei arestări violente a poliţiei, care a declanşat manifestaţii de amploare în mai multe oraşe americane, relatează AFP, conform Agerpres.

"Poporului american: lumea a auzit strigătul vostru privind starea de oprimare. Lumea este alături de voi", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe iranian Abbas Moussavi, în cadrul unei conferinţe de presă de la Teheran.

"Funcţionarilor şi poliţiei americane: puneţi capăt violenţei împotriva poporului vostru şi lăsaţi-l să respire", le-a mai spus el jurnaliştilor în limba engleză.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Ei, vedeti; are ceva sula cu prefectura!.

  Urmeaza China si Coreea de Nord sa ceara respectarea drepturilor omului in America si sa denunte excesele imperialismului ca principala forta de asuprire a omului de rand

  1. Nu se numeste exces ci crima. Te uiti in dex si afli ce este exces si ce este crima. Oamenii de acolo protesteaza pentru ca nu agreaza crima/crimele. Cand diverse frime isi bat joc de copii prin Filipine sau unele tari din Africa, ii pun la munca cate 13 ore/zi, nu se numeste asuprire si introducerea valorilor democratice iar cei care comenteaza negativ sunt dusmanii democratiei platiti de comunisti.

   Exploatarea omului de catre om se numea pe timpul lu Ceasca.. si se petrece de ani buni.

   De ce a avut poporul nevoie sa moara un negru in strada ca sa-si ceara drepturile? In stadiul asta de iobagie s-a ajuns?

   Cel mai deranjant este ca cei din strada (avand creierul spalat de capitalism) nici nu indraznesca sa strige ca mor de foame.. Au asa, o jena, care le-a fost bagata in cap de corporatii.. ca e rusine sa strigi pentru bani. poti striga insa pentru alte chestii..  

  :) un comentariu strict pentru oamenii exceptional de inteligenti care citesc Bursa:

  In protestele din August din Romania a existat un decedat: Ilie Gazea ... cum a decedat el? Din expunere directa si excesiva la gaze lacrimogene. Gaze lacrimogene... Gazea :) paralela e evidenta 

  In protestele din SUA de acum politistul care la asfixiat pe George Floyd cum se numea? Aud? ... :) Se numea Derek Chauvin (eng.Chauvin = rom. sovin / derivat : sovinism - doctrina de baza a ultranationalistului Trump).  

  Nu-i asa ca oamenii intuitivi si inteligenti s-au prins de anumite paralele?  

  ;)

  1. sunt curios exact cati se vor prinde unde bat saua sa priceapa iapa :)) ... poate unul, poate nimeni

   Dar da, ideea de baza e ca aceasta lume si aceasta viata sunt pline de umor! Hahhahahaaaa :))) 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie