Irina Peptine este noul Director de Marketing Schneider Electric România, Moldova şi Armenia

T.B.
Comunicate de presă / 23 aprilie

Irina Peptine este noul Director de Marketing Schneider Electric România, Moldova şi Armenia

Irina Peptine a fost promovată din luna aprilie în funcţia de Director de Marketing Schneider Electric pentru România, Moldova şi Armenia, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei. În noul său rol, Irina se alătură echipei de management din România, valorificându-şi experienţa vastă în companie şi specializarea în marketing. Irina Peptine îl înlocuieşte în această funcţie pe Valentin Vasile, care deţine acum un rol cu responsabilităţi regionale în cadrul organizaţiei, respectiv South East Europe Digital Energy VP, conform sursei.

Cu o carieră de 18 ani în cadrul Schneider Electric, Irina Peptine a absolvit Facultatea de Energetică în cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi şi-a început imediat parcursul profesional în companie. De-a lungul timpului, a deţinut mai multe roluri în Departamentul de Marketing, acumulând o experienţă complexă şi nuanţată. În ultimii ani, a fost Channel Marketing Manager pentru România, Moldova şi Armenia, având responsabilităţi de coordonare şi implementare a strategiei Schneider Electric în relaţiile comerciale cu partenerii şi clienţii finali, se mai arată în comunicat.

Prin abordarea sa strategică şi orientarea către rezultate, Irina a reuşit să consolideze relaţiile cu partenerii de afaceri şi să dezvolte programe de marketing eficiente, contribuind la rezultatele excelente ale companiei atât în sondajele de satisfacţie a clienţilor, cât şi în business, informează compania.

Potrivit comunicatului, "Numirea Irinei Peptine în funcţia de Director de Marketing pentru România, Moldova şi Armenia reprezintă o decizie strategică, reflectând dorinţa noastră de dezvoltare pe aceste pieţe, prin susţinerea eficientă a clienţilor şi partenerilor noştri. Cu o înţelegere profundă a business-ului Schneider Electric şi a nevoilor clienţilor, Irina va conduce echipa noastră de marketing într-o perioadă în care serviciile, soluţiile şi software-ul nostru pot aduce beneficii importante, pe mai multe planuri, pentru un număr mare de companii, din toate domeniile de activitate", spune Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric România, Armenia & Republica Moldova.

Conform datelor companiei, "Sunt încântată şi onorată să preiau rolul de Director de Marketing Schneider Electric România, Moldova şi Armenia, un rol care îmi va permite să-mi valorific la un nivel superior experienţa dobândită atât în marketing, cât şi în companie. Obiectivul meu este să consolidez şi mai mult relaţiile cu clienţii şi partenerii noştri, crescând în acelaşi timp vizibilitatea şi impactul soluţiilor şi serviciilor noastre în toate pieţele pe care le acoperim."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb