Crypto

Israelul oferă date medicale despre vaccin companiei Pfizer în schimbul unui număr semnificativ de doze

J.P.
Internaţional / 20 ianuarie

Israelul oferă date medicale despre vaccin companiei Pfizer în schimbul unui număr semnificativ de doze

Israelul a obţinut un stoc de vaccinuri anticoronavirus de la gigantul farmaceutic Pfizer în schimbul schimbului rapid de date cu privire la efectele acestei imunizări asupra populaţiei sale, potrivit unui acord consultat de AFP, relatează lexpress.fr.

Israel a lansat o campanie de vaccinare "fără precedent" împotriva Covid-19 în urmă cu aproape o lună. A făcut deja posibilă administrarea primei dintre cele două doze necesare de vaccin Pfizer-BioNtech la mai mult de două din cele nouă milioane de locuitori, într-un moment în care multe state occidentale se luptă să obţină suficiente doze.

Guvernul israelian a comandat în total paisprezece milioane de doze - capabile să imunizeze şapte milioane de oameni - de la laboratoarele Pfizer-BioNTech şi Moderna. Şi, mai presus de toate, a primit deja livrarea a câteva milioane de doze.

Potrivit mai multor mass-media locale, Israelul a plătit mai mult decât preţul pieţei pentru a asigura o aprovizionare suficientă şi rapidă de vaccinuri. Informaţii la care autorităţile au refuzat să comenteze.

Israelului acorda companiei Pfizer acces la date rapide şi la scară largă despre efectele vaccinului său pentru a asigura acces la un stoc mare de doze, conform acordului făcut public de Ministerul Sănătăţii şi consultat de AFP.

"Ambele părţi recunosc că viabilitatea şi succesul proiectului depind de rata şi amploarea vaccinării în Israel", a continuat documentul.

În Israel, cetăţenii sunt afiliaţi la unul dintre cele patru fonduri majore de asigurări de sănătate din ţară, care contactează personal asiguraţii pentru a le oferi un program de vaccinare.

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a recunoscut recent că Israelul este de acord să "împărtăşească cu Pfizer şi cu restul lumii toate datele statistice care pot ajuta la dezvoltarea strategiilor de înfrângere a coronavirusului".

Acordul cu Pfizer îşi propune să permită Israelului să devină "prima ţară din lume care a ieşit din pandemia de coronavirus".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa ne impartaseasca si noua date cu privire la efectele adverse ale vaccinului!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro