Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

JEAN-CLAUDE JUNCKER:Vreau să-mi închei mandatul făcând din România un membru Schengen

E.M.
Politică /

Jean-Claude Juncker (Sursa foto: Twitter)

Jean-Claude Juncker (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi-a exprimat astăzi speranţa ca, până la finalul mandatului acestei Comisii, România să devină membru al spaţiului Schengen.

"Noi, comisarii, suntem trataţi ca nişte prinţi aici, la Bucureşti, totul este perfect organizat, ceea ce este de bun augur pentru continuarea evenimentelor. (...) Dacă aş putea să-mi exprim o dorinţă, ar fi ca în timpul mandatului acestei Comisii, România să intre în spaţiul Schengen. Nu văd niciun motiv pentru care anumite guverne refuză cu încăpăţânare acest lucru. Ţinem legătura cu cei mai recalcitranţi şi încercăm să-i convingem să spună 'da' pentru aderarea României la spaţiul Schengen. Aş vrea să-mi închei mandatul făcând din România un membru al spaţiului Schengen şi să se pună capăt Mecanismului de Cooperare şi Verificare", a declarat preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul unor discuţii avute la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă, conform Agerpres.

El a amintit că s-a angajat în 2014 în faţa Parlamentului European să pună capăt Mecanismului de Cooperare şi Verificare şi că rămâne fidel acestei promisiuni, "cu condiţia să se facă toate eforturile la nivelul României şi la nivel european pentru ca lucrurile să se deruleze în bune condiţii".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Declaratia este tot atat de pimentata precum poza. I se va incheia mandatul si se va topi in neant!

    Sic transit gloria mundi! 

    1. ...... pigmentata nu pimentata.......Juncker nu este un pigmeu; este un pigmentat. Prietenii stiu de ce!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS