JLL România îşi consolidează poziţia pe piaţa de logistică

S.B.
Companii #Construcţii / 18 februarie

JLL România îşi consolidează poziţia pe piaţa de logistică

JLL România îşi consolidează echipa de industrial prin recrutarea lui Ciprian Sîrbu în vederea asigurării de servicii de Supply Chain pe piaţa locală, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Mişcarea vine în contextul în care, la începutul acestui an, compania de consultanţă imobiliară JLL a încheiat, la nivel mondial, o alianţă cu Mibach Consulting pentru furnizarea de servicii de consultanţă strategică pe segmentul industrial.

Ciprian Sîrbu are peste 10 ani de experienţă în logistică, e-commerce şi supply chain industrial, completaţi de 7 ani în care activat în domeniul IT. Rolul lui Ciprian în cadrul JLL este de a oferi consultanţă clienţilor în eficientizarea lanţului de aprovizionare în condiţiile creşterii nevoii pentru astfel de servicii.

Chiar dacă magazinele fizice s-au redeschis în cele mai multe cazuri, creşterea continuă a comerţului electronic pune managementul lanţului de aprovizionare în centrul atenţiei şi accelerează nevoia de spaţiu logistic la nivel global, şi aşa cum am văzut în ultimii ani, şi la nivel local. Această nevoie vine în paralel cu o competiţie crescută în ceea ce priveşte eficienţa şi gestionarea în mod profesionist a lanţului de aprovizionare.

"Înainte de anul 2020 discutam despre un model classic de supply chain, completat cu cerinţe specifice pentru a acomoda canalele de vânzare online în structurile logistice. Retailerii şi de asemenea furnizorii acestora, concentrau resursele pentru a optimiza procesele şi fluxurile, dar păstrau modul de lucru consacrat din ultimii 10 ani.

Începând cu 2020, distanţarea social a generat un curent de schimbare la nivel mondial. Odată cu creşterea acelerată a segmentului online, dezvoltarea platformelor de vânzare tip marketplace, a agregatoarelor de produse şi servicii, dar şi a soluţiilor de last mile delivery, nevoia de simplificare, digitalizare şi scurtarea lanţului de furnizare devine un subiect strategic. Consider că este momentul să profităm de atenţia acordă la nivel mondial segmentului de supply chain şi că putem transforma provocările de astăzi în oportunităţi de dezvoltare pentru viitor", a declarat Ciprian Sîrbu, Supply Chain Services JLL România.

Legătura dintre lanţurile de aprovizionare şi segmentul imobiliar este acum mai importantă ca niciodată. Creşterea comerţului online a dus la scăderea vânzărilor în magazinele fizice şi a pus presiune pe reţelele globale de supply chain.

De asemenea, a scos la iveală necesitatea serviciilor logistice şi a unor reţele de suply chain solide pentru sectoare cheie globale.

"Suntem încântaţi de decizia lui Ciprian de a se alătura echipei de industrial a JLL şi considerăm că experienţa sa în logistică şi Supply Chain va completa serviciile de real-estate cu o componentă suplimentară, care va creşte valoarea adăugată a proiectelor la care lucram", a declarat Costin Banica, head of Industrial Department JLL România.

"Alianţa are ca scop îmbinarea expertizei JLL din domeniul imobiliar cu know how-ul specific domeniului de supply chain pe care îl deţine Mibach Consulting şi îşi propune să ofere soluţii unitare pentru identificarea corectă a locaţiilor, integrarea acestora în reţeaua clientului şi utilarea spaţiilor de depozitare, asigurând astfel lanţuri de aprovizionare/distribuţie flexibile, eficiente şi orientate către nevoile clienţilor", se arată în comunicatul JLL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro