Revista BURSA Construcţiilor

Joe Biden a revocat un decret care cerea limitarea protecţiei pentru companiile de media socială

S.B.
Internaţional / 16 mai

Joe Biden a revocat un decret care cerea limitarea protecţiei pentru companiile de media socială

Preşedintele american Joe Biden a revocat un decret al fostului preşedinte Donald Trump care cerea autorităţilor de reglementare să limiteze protecţiei faţă de răspunderea pentru conţinut pentru companiile de media socială, informează news.ro.

Casa Albă a publicat vineri seara târziu un decret al lui Biden, care revocă mai multe decrete semnate de Donald Trump.

Administraţia Biden nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Centrul pentru Democraţie şi Tehnologie, care intentat un proces pentru blocarea ordinului lui Trump care datează din mai 2020, a lăudat măsura luată de Biden, argumentând că ordinul lui Trump "a fost o încercare de a folosi ameninţări cu represalii pentru a constrânge companiile de social media să permită dezinformări şi să nu controleze discursurile care propagă ura".

Trump a cerut fără succes Comisiei federale pentru comunicaţii (FCC) să stabilească noi reguli pentru a limita protecţia firmelor de socializare în temeiul Legii privind decenţa în comunicare din 1996.

Această lege protejează companiile de răspunderea pentru conţinutul postat de utilizatorii lor şi le permite să elimine postările legale, dar inacceptabile.

Trump, care a făcut din nemulţumirea faţă de companiile de socializare o temă de campanie, a emis ordinul după ce Twitter i-a etichetat tweet-urile despre afirmaţiile nefondate de fraudă la votul prin corespondenţă.

După postările făcute de Trump în urma atacurilor de la Capitolul din 6 ianuarie, Twitter şi Facebook i-au interzis lui Trump să mai posteze pe site-urile lor, iar a doua zi, preşedintele FCC, Ajit Pai, a spus că nu va acţiona la cererea lui Trump pentru a limita protejarea faţă de răspunderea pentru conţinut pe reţelele sociale.

Facebook nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii. Twitter a refuzat să comenteze, dar s-a referit la declaraţia sa iniţială despre ordinul lui Trump, pe care l-a numit "reacţionar şi politizat".

Mulţi experţi juridici şi companii de internet au susţinut că FCC nu avea autoritatea de a emite reglementări conform legii din 1996.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro