Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Johan Gabriëls va conduce Moneycorp

Ziarul BURSA #Companii /

Johan Gabriëls va conduce Moneycorp

Moneycorp, compania specializată în plăţi internaţionale şi schimburi valutare, îşi deschide sucursală în România, entitate care va fi condusă de Johan Gabriëls, fost director la Banca Comercială Carpatica şi RBS.

Sucursala locală a Moneycorp are sediul în Victoria Center în Bucureşti.

"Obiectivul nostru este deservirea unei cote semnificative de piaţă, oferind preţuri extrem de competitive, servicii superioare din punct de vedere calitativ pentru clienţi şi o puternică platformă on-line de schimburi valutare şi plăţi. Ne adresăm în special companiilor locale mari şi întreprinderilor mici şi mijlocii, pentru care obţinerea unor cotaţii şi servicii personalizate competitive de la băncile cu care interacţionează este dificilă", spune Johan Gabriëls - CEO Moneycorp România, potrivit Mediafax.

Moneycorp a început să furnizeze servicii de plăţi şi schimburi valutare din 1979 dintr-o singură locaţie de birouri din centrul Londrei. Grupul are peste 760 de angajaţi şi a realizat în 2105 aproximativ 7,2 milioane de tranzacţii în 90 de valute în numele clienţilor săi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie