JUSTIN AMASH:"Trump a adoptat un comportament neadecvat"

P.A.
Politică /

Justin Amash (Sursă foto: Twitter)

Justin Amash (Sursă foto: Twitter)

Justin Amash, un critic al preşedintelui Donald Trump, a devenit ieri primul republican care a declarat că preşedintele a adoptat un comportament nepotrivit, conform Reuters.

Amash a declarat că raportul special al lui Robert Mueller privind interferenţele ruseşti în alegerile din 2016 arată că Trump "s-a angajat în acţiuni specifice, având un model de comportament care îndeplineşte pragul de punere sub acuzare". Acesta a semnalat că va lua în considerare candidatura independentă împotriva lui Trump în alegerile din 2020, mai informează agenţia.

Raportul lui Mueller "identifică mai multe exemple de conduită care satisfac toate elementele de obstrucţie a justiţiei şi fără îndoială, orice persoană care nu este preşedintele Statelor Unite va fi acuzată pe baza unor astfel de dovezi", a scris Amash, conform Reuters.

Trump a spus că raportul lui Mueller a concluzionat că nu există nici o obstrucţie a justiţiei. Raportul lui Mueller nu a făcut nicio constatare oficială cu privire la această chestiune.

Amash a mai scris că "este clar" că procurorul general William Barr a intenţionat să inducă în eroare publicul cu privire la raportul lui Mueller în concluziile sale.

Comentariile lui Amash au reflectat concluziile multor democraţi. Preşedintele spaniol, Nancy Pelosi, a declarat că Trump se apropie de punere sub acuzare prin eforturile sale de a contracara citaţiile Congresului şi de a împiedica eforturile parlamentarilor de a-şi supraveghea administraţia.

Cu toate acestea, democraţii s-au împărţit în legătură cu punerea sub acuzare şi Pelosi a declarat, de asemenea, că procedura ar fi "dezbinator" pentru ţară, mai scrie Reuters.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. " Presedintele spaniol " este democrat ? Ca Pelosi este !

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS