Kaspersky lansează rapoarte informative despre ameninţările cibernetice care vizează industria auto

A.P.
Companii / 18 ianuarie

Kaspersky lansează rapoarte informative despre ameninţările cibernetice care vizează industria auto

Kaspersky a introdus rapoartele personalizate de informaţii despre ameninţările cibernetice pentru organizaţiile din industria auto, rapoarte care anterior erau disponibile pentru o gamă selectată de client, anunţă un comunicat de presă al companiei.

Rapoartele TI ale companiei oferă producătorilor de autovehicule o analiză aprofundată a ameninţărilor de securitate specifice industriei şi identifică informaţii care ar putea fi utilizate de atacatori pentru a dezvolta atacuri asupra vehiculelor, a infrastructurii vehiculelor conectate şi a altor sisteme legate de vehicule.

Numeroase cazuri arată interesul atacatorilor cibernetici pentru securitatea auto. De la cercetători intependenţi şi amatori, până la infractori cibernetici, accentul a trecut de la securitatea dispozitivelor incorporate, iar acum se îndreaptă către securitatea vehiculelor per se.

Serviciul TI pentru vehicule ajută organizaţiile - de la producătorii de vehicule la furnizori - să rămână la curent cu problemele de securitate relevante care pot influenţa industria auto şi le permite să ia măsurile de remediere corespunzătoare în timp util. Acest serviciu personalizat este conceput pentru a identifica ameninţările existente şi emergente legate de componentele din vehicul, precum şi de infrastructura vehiculelor conectate.

Fiecare raport include o sinteză şi o analiză a tendinţelor tehnologice legate de atacurile cibernetice din industria auto, cum ar fi incidentele cibernetice, studii recente de securitate, conferinţe, discuţii pe subiecte importante, forumuri comunitare, precum şi informaţii despre vectorii potenţiali de atac asupra backend-ului vehiculului şi a infrastructurii serviciilor. Principalele rezultate ale serviciului TI sunt raportul în rezumat, descrieri ale ameninţărilor cibernetice şi recomandări specifice, precum şi notificări privind activităţile cu risc ridicat şi vulnerabilităţile adaptate pentru OEM.

Dacă raportul TI constată o ameninţare care trebuie soluţionată urgent, clienţii sunt informaţi în timp real.

Sergey Zorin, Head of Kaspersky Transportation System Security la Kaspersky transmite: "Având în vedere numărul tot mai mare de tehnologii utilizate în automobilele moderne, este important să nu respectăm doar cerinţele de reglementare viitoare, ci să deţinem şi informaţii despre toate ameninţările posibile - de la vulnerabilităţile unităţii electronice de control până la atacurile asupra componentelor vehiculului. Oferind informaţii relevante despre ameninţările de securitate, ajutăm producătorii de automobile să gestioneze eficient aceste preocupări".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

24 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0100
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4221
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6714
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.0869

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Learning and Development Conference 2021
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro