Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

KAUFLAND ROMÂNIA ŞI CĂTĂLIN BOTEZATU O nouă colecţie vestimentară: Smart Fashion Line

Comunicate de presă /

O nouă colecţie vestimentară: Smart Fashion Line

Kaufland România şi Cătălin Botezatu lansează Smart fashion line by Cătălin Botezatu, creată exclusiv pentru magazinele Kaufland, cu noutăţi pentru fiecare sezon.

Prima lansare este colecţia de iarnă Smart gifts for Christmas, o garderobă capsulă care poate fi un cadou de Crăciun plin de stil, smart, care poartă semnătura celebrului designer.

Linia de haine şi accesorii create de Cătălin Botezatu pentru Kaufland România are scopul de a oferi soluţii de fashion chic&smart, pentru ca oricine să-şi poată completa garderoba. Aceasta ajută, zi de zi, la conceperea unei ţinute comode şi, totodată, în tendinţele modei.

Piesele vestimentare sau accesoriile din colecţia Smart gifts for Christmas pot deveni un cadou de Crăciun foarte potrivit sau se pot transforma în ţinuta specială de Sărbători. În această colecţie se regăsesc pulovere din bumbac 100%, pentru femei sau bărbaţi, cămăşi, tricouri, cardigane, boxeri, slipi, şosete, curele sau portofele din piele naturală. Toate acestea sunt articole de calitate la preţuri accesibile.

Smart fashion line by Cătălin Botezatu ne promite noi colecţii capsulă şi în sezoanele viitoare, precum Garderoba smart pentru primăvară sau Dress smart for summer.

"Trăim în epoca vitezei, totul se desfăşoară contracronometru şi ritmul cotidian este din ce în ce mai alert. De aceea am conceput aceste colecţii capsulă, astfel încât fiecare să îşi aleagă rapid, zi de zi, ţinutele preferate, care pot fi deopotrivă moderne şi comode, uşor de asortat şi de purtat. Acum, când se apropie sezonul festiv, aceste piese pot îmbogăţi garderoba fiecăruia sau pot fi un cadou potrivit pentru cei dragi", declară Cătălin Botezatu.

"Suntem încântaţi să continuăm parteneriatul cu celebrul designer Cătălin Botezatu, ale cărui creaţii sunt foarte apreciate de clienţii noştri. Am construit o colaborare de durată, care va deveni o tradiţie. Sunt convins că noua linie Smart fashion line by Cătălin Botezatu, care cuprinde articole de cea mai bună calitate la preţuri accesibile, va fi ea însăşi o tendinţă", a declarat Valer Hancaş, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie