Klaus Iohannis a discutat telefonic cu preşedintele Israelului despre combaterea COVID-19

J.P.
Politică / 30 iulie

Klaus Iohannis a discutat telefonic cu preşedintele Israelului despre combaterea COVID-19

Şeful statului Klaus Iohannis a avut joi o convorbire la telefon cu preşedintele Israelului Isaac Herzog, la iniţiativa părţii israeliene, informează Administraţia Prezidenţială. Discuţiile au vizat colaborarea în combaterea pandemiei de COVID-19, în domeniul economic şi în cel al securităţii şi apărării, precum şi în format multilateral, conform G4media.

"Convorbirea se înscrie în dinamica foarte bună a contactelor bilaterale la nivel înalt din ultima perioadă, inclusiv în contextul recentei vizite a fostului Preşedinte israelian Reuven Rivlin în România, la începutul lunii iunie, reflectând soliditatea relaţiei bilaterale, cu caracter strategic, precum şi faptul că Statul Israel rămâne cel mai important partener al României în Orientul Mijlociu.

Discuţia a prilejuit un schimb de opinii în ceea ce priveşte stadiul şi perspectivele relaţiei bilaterale dintre România şi Israel, inclusiv colaborarea în combaterea pandemiei de COVID-19, în domeniul economic şi în cel al securităţii şi apărării, precum şi în format multilateral.

Totodată, în cadrul discuţiilor a fost reliefată relaţia apropiată de prietenie dintre cele două state şi popoare, în context fiind apreciată, în mod deosebit, contribuţia comunităţii de origine română din Israel la progresul societăţii israeliene.

La rândul său, preşedintele statului Israel a exprimat satisfacţie faţă de nivelul foarte bun al relaţiilor bilaterale, precum şi angajamentul pentru dezvoltarea şi aprofundarea cooperării bilaterale în toate domeniile de interes comun. Preşedintele Isaac Herzog a apreciat eforturile comune pentru combaterea pandemiei de COVID-19 şi a transmis apreciere pentru rolul comunităţii de origine română în societatea israeliană. De asemenea, Preşedintele statului Israel a exprimat apreciere faţă de angajamentul constant al ţării noastre pentru combaterea antisemitismului şi asumarea trecutului", arată comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Opinia Cititorului ( 9 )

 1. Suntem salvati. Foarte important ce a facut ăsta. Cea mai importanta masura luata pentru combaterea plandemiei.

  1. Si vecinul meu a vorbit pe whatsapp cu varul lui.

  DRAGI ROMANI NU VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. NOI SUNTEM CREȘTINI ORTODOCȘI DE PESTE 2000 DE ANI ȘI NU AVEM NEVOIE DE OTRAVURILE LUI ANTICRIST. NOI AVEM SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE, SCUMP SÂNGELE ȘI TRUPUL LUI ISUS HRISTOS MÂNTUITORUL NOSTRU. ACEASTA PANDEMIE ESTE FĂCUTĂ ÎN LABORATOR ȘI ESTE LA MICRONI CONTROLATA. TRECE O PERIOADA DE TIMP IAR II DA DRUMUL ȘI IAR O OPRESTEACESTE UNELTE ALE LUI ANTICRIST CARE II PREGĂTESC VENIREA ȘI ÎNTR-O NAREA. ÎN PLANUL LOR SATANICE SC AU 7 OTRAVURI. EI LE SPUN VACCINURI. 2 LE AU DAT ȘI URMEAZĂ CELELALTE 5.CARE SUNT MAI PERICULOASE. MULȚI CARE SA U VACCINAT NU O SA LE MAI PRINDĂ PE TOATE 7.DUPA CE AU OTRĂVIT (VACCINAT) LUMEA CU CELE 7 OTRAVURI EI POATE CONTROLA TOATĂ LUMEA. DUPĂ CARE VINE TATĂL LOR ANTICRIST. CEI CE AU FĂCUT CELE 7 OTRAVURI DEVIN ROBOTI. GÂNDIREA LOR ESTE CONTROLATA DE CALCULATORUL LOR CENTRAL NU CREDEȚI LUAȚI EX GIBRALTAR 100%VACCINAȚI CITI INFECTAȚI, ISRAEL90% CITI INFECTAȚI. ȘI MULTE ALTE CU MARE RATA DE VACCINARE.. ADUCEȚI-VĂ AMINTE CE ISTERIE ERA CU ISRAELUL CIND SE VACCINAT ÎN MASA TOȚI SE FĂCEAU SĂNĂTOȘI ȘI ACUM. UNELTELE LUI ANTICRIST CONTROLEAZĂ ACEASTA PLANDEMONICA PLANDEMONICA CA LUMEA SA SE VACCINEZE DE 7 ORI CUM VAM SPUS DUPĂ CARE LUMEA DEVINE ROBOTI.. NU VEDEȚI CA ACEASTA FETITA STEARPA DE LA COTROCENI, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES, TRĂDĂTOR DE TARA, CRIMINAL ÎN SERIE, TRAFICANȚI DE COPII ÎMPREUNĂ CU GUVERNUL SAU DE CRIMINALII ÎN SERIE, TRĂDĂTORI DE TARA, NE ASCUND ADEVĂRUL ȘI NU SPUN NIMIC DE ȘI ÎL ȘTIU CA ASA ESTE CUM VA SPUN EU. EI SUNT DISPERAȚI CA LUMEA NU SE VACCINEAZĂ. NU VEDEȚI CA NU DAU ALOCAȚIILE MĂRITE LA NEVINOVĂȚII COPII ȘI PENSIILE LA SCHELETELE DE PENSIONARI. DAR AU BANI SA FACĂ LOTERII CU UTILAJE AGRICOLE SA U CU FEL ȘI FEL DE OFERTE CU ACCESUL LA MOLARI, RESTAURANTE, TEATRE. VEDEȚI DISPERAREA LOR E MARE. DRAGI ROMANI NU VA VACCINAȚI ȘI NU I CREDEȚI PE ACESTI SATANIȘTI SLUGILE LUI ANTI CRISTI. NU TE TEME TURMA MICĂ CA DOMNUL ESTE CU TINE. DOAMNE AJUTĂ-NE ȘI NE APARĂ PE NOI DE ACESTE VREMURI GRELE ȘI TULBURI.

  in ce limba ati discutat dragutza?

  cine ti-a sters fruntea de sudoare?

  care mai este pretul Romaniei inultima lor evaluare plandemica? 

  Klaus, intreaba-l pe Isaac de ce la cateva luni dupa o vaccinare masiva a urmat un val masiv de infectii... EXACT LA CEI VACCINATI !?

  Dle Presedinte, este evident ca ati aflat din Israel. Ca vaccinatii raspandesc la randul lor boala si ca ei nu trebuie lasati sa se intoarca din zone rosii fara test. Sa fie si ei carantinati.

  1. intepatii sa fie izolati vreo 5 ani pana se afla care sunt consecintele inteparii cu serurile minune.

  Trebuia să vă întrebe pe voi președintele ce să facă !?

  A făcut foarte bine !

  Israelul e o țară de nota 10 ! 

  ... NU FUNCȚIONEAZĂ : DIVIDE ET IMPERA - N - AU FRÂNE DE LA TOȚI INCOMPETENȚII ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro