KLAUS IOHANNIS:"Apreciez susţinerea comunităţii musulmane pentru strădania autorităţilor de a ne proteja prin măsuri sanitare"

S.B.
Politică / 12 aprilie

"Apreciez susţinerea comunităţii musulmane pentru strădania autorităţilor de a ne proteja prin măsuri sanitare"

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj comunităţii musulmane din România cu ocazia începerii lunii postului Ramadan, în care a apreciat susţinerea acesteia pentru eforturile autorităţilor în contextul pandemiei de COVID-19, informează Agerpres.

"Cu prilejul începerii lunii postului Ramadan, transmit tuturor cetăţenilor români de etnie turcă şi tătară gândurile mele bune, însoţite de urări de sănătate, prosperitate şi împlinire spirituală. Ramadanul îndeamnă, prin zilele dedicate postului şi rugăciunii, la o reflecţie profundă asupra semnificaţiilor Coranului în lumea contemporană şi asupra valorilor pe care le inspiră fiecărui credincios: libertate, demnitate, toleranţă, iubire pentru semeni", se arată în mesajul şeful statului.

El a apreciat susţinerea comunităţii musulmane manifestată în această perioadă "pentru strădania autorităţilor de a ne proteja prin măsuri sanitare şi de a identifica soluţii pentru regăsirea cât mai rapidă a normalităţii sociale".

"Şi în acest an, perioada Ramadanului însoţeşte efortul nostru comun de a depăşi dificultăţile provocate de pandemia de COVID-19. Suferinţa şi boala încă îi afectează la scară mondială, adeseori cu consecinţe grave, pe semenii noştri. Apreciez susţinerea pe care aţi manifestat-o în toată această perioadă pentru strădania autorităţilor de a ne proteja prin măsuri sanitare şi de a identifica soluţii pentru regăsirea cât mai rapidă a normalităţii sociale. Am încredere că luna postului Ramadan vă va întări în acest efort şi ne va ajuta să continuăm împreună, în spirit de solidaritate şi responsabilitate, să-i ajutăm pe toţi cei care au nevoie de grija şi sacrificiul nostru. Ramadan Karim!", a evidenţiat preşedintele Iohannis, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ce panarama de presedinte avem,acum nu mai iese sa ceara demisii,doar are guvernul lui ,totul este bine,demisia criminalilor

    1. PSD e de vina și Dracnia.

    De cand cu Pandemia asta purtam cu totii VALUL ISLAMIC =MASCA pe fata.

    TU CRIMINAL ULE ÎN SERIE VORBEȘTI DE RUGĂCIUNE ȘI IUBIRE PENTRU SEMENI CIND DE 8 ANI DE ZILE SUFOCI TARA CU JUGUL TĂU HITLERIST, NAZIST, FASCIST, SATANIST. AI DISTRUS TARA, AI TRĂDĂT TARA LA GAY TAI LA BRUXELLES CA SA FII VĂZUT BINE DE EI W. C ULE PUBLIC AL LOR CARE EȘTI. AI UMPLUT PALATUL COTROCENI CU SINGE LE NEVINOVAT DE LA COLECTIV CA SA TE SIMȚI TU CONFORTABIL. POȚI DORMI BINE ODIOS ULE TIRAN DUPĂ CE AI COMANDAT ACEST MASACRU DE LA COLECTIV. UITE CRIMINAL ULE ÎN SERIE CE FACE CRIMINALUL TĂU DE GUVERN SATANIST, HITLERIST ÎN SPITALE. O SA RĂSPUNDEȚI ÎN FATA LUI DUMNEZEU PENTRU CRIMELE ODIOASE CARE LE FACEȚI CU BUNĂ ȘTIINȚĂ ȘI FĂRĂ UN PIC DE MILA. SUNTEȚI FĂRĂ SCRUPULE DIAVOLILOR.

    presedinte de toata jena!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

05 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9254
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1035
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4827
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7030
Gram de aur (XAU)Gram de aur234.7735

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro