Abonament gratuit

KLAUS IOHANNIS:Suntem bine pregătiţi pentru o perioadă dificilă

E.M.
Politică /

Klaus Iohannis (Sursa foto: Twitter)

Klaus Iohannis (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi după întâlnirea cu Jean Claude Juncker şi comisarii europeni, că România este pregătită "pentru perioada dificilă, dar interesantă" care urmează, pe agenda discuţiilor fiind marile dosare europene - printre care Brexit şi bugetul multianual, dar şi chesituni de politică generală.

"Am avut adineauri un dialog deschis şi constructiv cu preşedintele Juncker şi cu comisarii europeni. Cred că suntem bine pregătiţi pentru perioada dificilă, dar interesantă şi credem cu rezultate, pe care o începem acum. Noi considerăm Comisia Europeană un partener important", a spus Klaus Iohannis, conform News.ro.

Potrivit acestuia, obiectivul Preşedinţiei române este o Europă "mai puternică, mai unită şi mai eficientă".

El a precizat că s-au abordat "o serie de dosare importante de pe agenda europeană" dar, în acelaşi timp, s-au purtat discuţii despre chesituni de politică generală.

"Am discutat astăzi, evident, despre Brexit, despre bugetul multianual pentru următoarea perioadă, despre migraţiune, despre securitatea europeană şi despre cum vom face să construim o agendă strategică realistă bună şi credibilă pentru următoarea perioadă. Dacă ne referim la Brexit, pot să vă spun că ne dorim cu toţii o retragere ordonată a Marii Britanii. Sperăm că aşa se va întâmpla", a mai spus Iohannis.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS