LA DATA DE 29 IANUARIE Acţionarii Prebet sunt convocaţi pentru alegerea unui nou board

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 22 decembrie 2020

Acţionarii Prebet sunt convocaţi pentru alegerea unui nou board

Acţionarii producătorului de betoane pentru construcţii Prebet Aiud (PREB) sunt convocaţi, la data de 29 ianuarie, în vederea alegerii membrilor Consiliului de Administraţie pentru un mandat de patru ani, în urma solicitării venite din partea GES - Green Energy Specialists, a anunţat compania ieri, printr-un comunicat postat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Actualul board, compus din Christopher Nicolae Raţiu, Sorin Florin Sălăgean-Mihetiu, Ioan Demeter, Francisc Mathe şi Daniel Liviu Deceanu, fusese ales în luna aprilie a acestui an, cu mandat până în 2024, în urma unei solicitări înaintate în primăvară de acţionarul semnificativ Anodin Assets.

Acum, GES - Green Energy Specialists vrea din nou alegeri pentru Consiliul Prebet, iar nominalizările pentru un post de administrator al companiei pot fi depuse până la data de 8 ianuarie.

La finele săptămânii trecute, Anodin Assets a anunţat că, în data de 16 decembrie şi-a diminuat deţinerea la Prebet de la 15,2% la 13,65%. Ieri, Asociaţia Pas Prebet'98 Aiud, a anunţat vânzarea, în data de 17 decembriem a 41.629 de acţiuni ale producătorului de betoane pentru construcţii, la preţul unitar de 1,1 lei.

La data de 30 iunie, cel mai important acţionar al Prebet Aiud era Liviu Hagea, ce deţinea 30,86% din companie, în timp ce Acord Construct din Bistriţa avea 12,02% din producătorul de betoane pentru construcţii.

Pentru primele nouă luni ale acestui an, Prebet Aiud a raportat un profit net de 6,387 milioane de lei, în creştere cu 71,67%, în condiţiile în care veniturile din exploatare s-au ridicat la 32,26 milioane de lei, cu 14,57% mai mari decât cele din perioada ianuarie-septembrie 2019.

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

24 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9255
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5904
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9881
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6013
Gram de aur (XAU)Gram de aur294.2340

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro