La ultima dezbatere Trump-Biden, candidaţii vor avea microfoanele închise

A.P.
Internaţional /

La ultima dezbatere Trump-Biden, candidaţii vor avea microfoanele închise

Comisia de dezbatere prezidenţială a decis nu numai să renunţe la subiectul de dezbatere "Politica externă" dintre Trump şi Biden, dar şi să întrerupă microfonul celor doi candidaţi pentru a permite două minute de timp neîntrerupt pentru fiecare, potrivit Zerohedge.

Declaraţie Comisiei de dezbatere notează:

"În urma primei dezbateri prezidenţiale din Cleveland din 29 septembrie, Comisia pentru dezbateri prezidenţiale a emis o declaraţie conform căreia ar trebui adăugată o structură suplimentară la formatul celorlalte dezbateri pentru a asigura o discuţie mai ordonată a problemelor.

De atunci, Comisia a luat în considerare opinia multora care şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că dezbaterea nu respecta aşteptările publicului cu privire la poziţiile candidaţilor cu privire la problemele discutate. Aceştia au susţinut o varietate de modificări care ar putea fi introduse pentru dezbaterile ulterioare, inclusiv oprirea microfoanelor pentru a evita întreruperile.

În conformitate cu regulile de dezbatere convenite, fiecare candidat trebuie să aibă două minute de timp neîntrerupt pentru a face remarci despre fiecare segment. Aceste observaţii vor fi urmate de o perioadă de discuţii deschise.

Comisia anunţă astăzi că, pentru a pune în aplicare această regulă convenită, singurul candidat al cărui microfon va fi deschis în aceste perioade de două minute este candidatul care are cuvântul."

Potrivit Campaniei Trump, preşedintele rămâne angajat în dezbatere, indiferent de schimbarea regulii.

Bill Stepien, manager de campanie Trump 2020

, a spus: "Preşedintele Trump se angajează să dezbată cu Joe Biden, indiferent de modificările de regulă, în ultima lor încercare de a oferi avantaj candidatului favorizat.

Aceasta trebuia să fie dezbaterea politicii externe, aşa că preşedintele aşteaptă să-l întrebe pe Biden despre legătura lui cu Partidul Comunist din China."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

02 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8721
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0434
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3981
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9394

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie