LIGIA DECA:"O prioritate a mandatului meu în perioada imediat următoare o reprezintă proiectele de lege ale educaţiei"

V.G.
Politică / 4 octombrie

Sursa foto: www.facebook.com/ Ligia Deca

Sursa foto: www.facebook.com/ Ligia Deca

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a declarat astăzi că o prioritate a mandatului său în perioada imediat următoare o reprezintă proiectele de lege ale educaţiei, relatează Agerpres.

Ea a afirmat că pe baza observaţiilor primite în procesul de dezbatere publică se va consulta cu vocile relevante din domeniul educaţiei şi va armoniza actele normative cu recomandările care susţin calitatea, echitatea, integritatea şi predictibilitatea în sistemul românesc de învăţământ.

La sediul Ministerului Educaţiei a avut loc astăzi procesul de predare-primire a mandatului de ministru al Educaţiei.

"O prioritate a mandatului meu în perioada imediat următoare o reprezintă proiectele de lege ale educaţiei. Pe baza observaţiilor primite în procesul de dezbatere publică, mă voi consulta cu vocile relevante din domeniul educaţiei şi voi armoniza actele normative cu recomandările care susţin calitatea, echitatea, integritatea şi predictibilitatea în sistemul românesc de educaţie", a afirmat ministrul.

Ligia Deca a afirmat că în colaborare cu membrii Guvernului şi cu autorităţile publice locale, ca ministru al Educaţiei, va face toate demersurile necesare, astfel încât unităţile de învăţământ să nu aibă de suferit în contextul dificil" generat de situaţia economică şi energetică existentă la nivel global.

"Nu în ultimul rând, ştiu că una dintre nevoile fundamentale ale sistemului de educaţie este predictibilitatea. Un obiectiv esenţial al mandatului meu este tocmai asigurarea caracterului predictibil al măsurilor educaţionale, astfel încât elevii, profesorii şi părinţii să ştie din timp cum se desfăşoară procesul de învăţământ", a susţinut ministrul Educaţiei.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. După mine nu aveți ce căuta în această funcție! Nu ați predat niciodată dar,mai grav ați fost consilier prezidențial și obligatoriu ați citit proiectul de lege cu aberațiile lui Câmpeanu! Clar ați fost de acord cu el ! Și atunci? Veți continua doar,doar îi veți face pe plac lui Iohannis cu o lege adoptată! Renunțați!

    1. Stimate domn sau doamnă nu ați înțeles nimic dacă aveți impresia că proiectul a fost făcut de Cîmpeanu. Aberația de proiect provine din birourile beciurilor Cotrocenilor. Cel mai probabil onorabila din poză a fost autoarea.

      Îmi ștergeți și comentariul acesta sau trebuie să dau și mai multe bidinele Domnului Președinte și competentei Sale asistente?  

      Înclin să vă dau,măcar parțial,dreptate !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro