Abonament gratuit

LIVIU DRAGNEA:"Vreau să începem un program pentru peşte, în România"

S.T.
Politică /

Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, ieri, că intenţionează să demareze, împreună cu Ministerul Agriculturii, "un program pentru peşte în România, indiferent ce va spune Bruxelles-ul''.

Aflat într-o vizită în judeţul Dolj, liderul PSD a fost întrebat dacă ştie care sunt concluziile anchetei în cazul peştelui contaminat cu mercur.

"Concluziile au cam apărut, sunt groaznice. Adică în vestul Europei sunt ţări dezvoltate, cu toate măsurile de mediu pe care le-au luat poluează, poluează apele lor, şi acolo sunt şi peşti cu metale grele în ei. În pieţele din Occident nu se poate vinde aşa ceva, că e puşcărie curată. Şi au zis că românii sunt mai proşti şi hai să le dăm lor, că pot să moară şi românii şi copii. Mai ales că acum au început mămicile, şi pe bună dreptate, să introducă în hrana copiilor mai mult peşte, să evite produsele care au mai mulţi hormoni de pasăre sau de altă natură. (...) Şi noi avem în România aşa: avem crap românesc din Belgia, avem crap românesc din Spania, avem caras din Italia, avem toate soiurile de peşte, numai din România nu, în condiţiile în care România are un bazin hidrografic cu un potenţial inimaginabil", a arătat Dragnea, potrivit Agerpres.

El a anunţat că duminică se va afla, împreună cu ministrul Agriculturii, la Nucet (n.r. Dâmboviţa).

"Duminică mergem la Nucet, acea capacitate care produce toate soiurile de peşte, ca să vă arăt şi să arăt tuturor că România poate produce peşte ca să populeze tot ce avem. Şi, indiferent ce spune Bruxelles-ul, că ştiu că aveţi o problemă, vreau să începem un program pentru peşte în România", a adăugat liderul PSD.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. du-te in pizda matiii de gunoi

  1. Ba zgura ma-tii de dobitoc : au curaj fascistoizii de liberalii ori golanii useristi sa mearga printre pensionari ori in zonele rurale sa ceara voturi ? Va ia mama dracului pe toti, ca si pe toate gunoaiele bashiste !

   Daca isi inchipuie careva ca romanii uita CURBELE DE SACRIFICIU ALE GUVERNELOR BOC-UDREA -BASESCU se inseala amarnic, romanii vor vota SOCIAL DEMOCRATIA nu pe tradatorii de tara si pe DERBEDEII DIASPOREI ! 

  Dragnimicul, peshtele din Videle...

  Fetelor vă place peștele? Nu, că ne bate!!

  Dupa oaie si cormoran merge brici un peste. Vai mamica voastra!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS