Crypto

LUCIAN BODE:"Nu tolerez nicio abatere de la lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor implicate"

A.B.
Politică / 23 ianuarie

"Nu tolerez nicio abatere de la lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor implicate"

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, anunţă că s-a declanşat cercetarea prealabilă faţă de ofiţerul cu funcţie de conducere din cadrul Poliţiei Capitalei care a participat la evenimentul dintr-un restaurant din Centrul Vechi, unde au fost prezente 27 de persoane şi transmite că nu tolerează nicio abatere de la lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor implicate, transmite Agerpres.

"Referitor la evenimentul care a avut loc vineri seara, când poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei au identificat în interiorul unui restaurant din Centrul Vechi al Bucureştiului 27 de persoane, printre care se afla şi un ofiţer de poliţie cu funcţie de conducere din cadrul Direcţiei Generale de Poliţiei a Municipiului Bucureşti, doresc să fac câteva scurte precizări. De aproximativ 1 an ne confruntăm cu pandemia provocată de noul coronavirus. Respectarea măsurilor care au fost luate la nivel naţional, pentru a preveni răspândirea acestui virus, trebuie să fie o prioritate pentru noi toţi. Doar aşa putem reveni la o viaţă socială normală pe care ne-o dorim", a scris Bode sâmbătă pe Facebook.

El a apreciat că majoritatea românilor au înţeles acest lucru, adăugând că poliţiştii, jandarmii, poliţiştii de frontieră şi pompierii, care sunt în prima linie, dau dovadă de profesionalism atunci când acţionează pentru siguranţa cetăţenilor.

"Fără doar şi poate, responsabilitatea şi corectitudinea cu care ei au acţionat în această perioadă au avut efecte asupra limitării răspândirii virusului", a subliniat ministrul.

Lucian Bode a menţionat că este hotărât să nu tolereze nicio abatere de la lege.

"În cazul menţionat s-a dispus deja declanşarea cercetării prealabile faţă de ofiţerul respectiv, pentru a se stabili existenţa sau inexistenţa unei abateri disciplinare şi a vinovăţiei sale, sub aspectul încălcării îndatoririlor care revin profesiei de poliţist, prevăzute de Legea nr. 360/2002, având în vedere că acesta este şi desemnat, la nivelul Poliţiei Capitalei, să coordoneze activităţile specifice de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. Aşa cum am menţionat şi cu alte ocazii, vreau să vă asigur că sunt hotărât să nu tolerez nicio abatere de la lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor care sunt implicate în astfel de cazuri. Nimeni, indiferent de statutul sau social, nu este mai presus de lege!", a adăugat Bode.

Ministrul a spus că se va implica "cu toate forţele" pentru ca imaginea structurilor din MAI să reflecte adevărata valoare a personalului.

"Atâta timp cât voi deţine mandatul de ministru al Afacerilor Interne, mă voi implica cu toate forţele mele pentru ca imaginea structurilor din MAI, fie că vorbim de poliţişti, jandarmi, pompieri sau poliţişti de frontieră, să reflecte calităţile şi adevărata valoare a personalului. Uniforma pe care fiecare angajat al Ministerului Afacerilor Interne o îmbracă trebuie să fie un model de urmat pentru noi toţi!", a transmis Bode.

Un număr de 27 de persoane, printre care una care trebuia să fie carantinată şi un ofiţer cu funcţie de conducere din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au fost depistate în spaţiul închis al unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Nu mai spune! Dar p-aia, cand dormi bustean pe bancheta din spate a masinii SPP-ului, dupa ce in prealabil ai dat ordin soferului sa depaseasca coloana? P-aia o tolerezi?

  1. A spus nimanui nu si lui:se mai exclud membrii PNL.Mafiotii.si cei ndispensabili devalizarii economiei noastre nationale

   Bineinteles! Ca si in fabula, tolerantza nu este pt "catei", ci doar pt "dulai" !

  Hai, cara-te mai caricatura ce esti. Il vei da afara pe sefii politiei si pe procurorii care chefuiau la Hanul lui Manuc? Ii vei baga in izolare 14 zile fiindca au fost contactii unuia iesit din carantina si pozitiv?

  Hai du-te la dracu, politrucule. Tu si mafiotii tai securisti din politie. 

  De la cel cu ,,țâta- n ' gură pân' la cel cu barba ,,sură "...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro