LUDOVIC ORBAN:''Ne înclinăm cu respect în faţa veteranilor de război - un model pentru generaţiile viitoare''

G.U.
Politică / 29 aprilie

''Ne înclinăm cu respect în faţa veteranilor de război - un model pentru generaţiile viitoare''

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a transmis, astăzi, cu prilejul Zilei Veteranului de Război, recunoştinţa faţă de sacrificiile şi devotamentul celor care au făcut o prioritate din slujirea drapelului naţional, arătând că eroismul lor reprezintă un exemplu, informează Agerpres.

"Ne sărbătorim, astăzi, veteranii de război, în semn de recunoştinţă pentru toţi militarii români care au luptat, în istoria României, pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a ţării noastre. Pentru noi, toţi, eroismul veteranilor de război reprezintă un exemplu. Într-o zonă în care provocările în domeniul securităţii se înmulţesc de la an la an, România a devenit un important furnizor de securitate în regiunea Mării Negre şi îşi îndeplineşte cu responsabilitate angajamentele asumate ca aliat şi membru al comunităţii internaţionale. Îmi exprim recunoştinţa faţă de sacrificiile şi devotamentul veteranilor care au făcut o prioritate din slujirea drapelului naţional, dar şi faţă de cei care îşi desfăşoară activitatea, în prezent, în teatrele de operaţii din afara ţării, cu profesionalism şi demnitate. Le onorăm sacrificiul şi ne exprimăm întreaga recunoştinţă faţă de toţi militarii care au apărat şi continuă să apere, cu propriile vieţi, libertatea acestei ţări", a afirmat Orban.

Acesta a evidenţiat importanţa consensului politic în obiectivele majore ale ţării. "La 17 ani de la intrarea României în NATO, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu pot să nu remarc importanţa consensului politic atunci când ne propunem, ca ţară, obiective majore, care fac din România un partener de încredere nu doar în relaţia cu organizaţiile internaţionale, ci şi pentru cetăţenii acestei ţări", a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor, notează sursa citată.

Ludovic Orban şi-a exprimat preţuirea şi recunoştinţa faţă de faptele de vitejie ale militarilor români. "Cu ocazia Zilei Veteranilor, îmi exprim preţuirea şi recunoştinţa faţă de faptele de vitejie ale militarilor români. Ne înclinăm, cu respect, şi în faţa veteranilor din Al Doilea Război Mondial, care reprezintă pentru societatea românească un model pentru generaţiile viitoare şi îi omagiem pe cei care şi-au pierdut viaţa în luptă. Le transmit veteranilor români întreaga recunoştinţă, multă sănătate şi La Mulţi Ani!", a completat el.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. SICA. Te-ai exprimat corect,exemple pentru generatiile viitoare. Ca actuala generatie din care faceti parte voi,adica IOHANNIS,cei din PNL si USR-PLUS ati iesit niste DROGATI care in 2 ani,ati dus Romania in Epoca SCLAVAGISTA,formata dintr-o GASCA de BOIERI,HOTI,PROSTI,INGAMFATI si VENINOSI,iar SCLAVII de rand la limita SUBZISTENTEI. Asa ca , SCLAVII deabia asteapta sa scape de voi.!

    1. Articolul este destinat doar celor care inteleg de ce sunt cetateni romani.

      Unicul comentariu gasit, este in afara de subiect. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro