Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

LUDOVIC ORBAN: "Dacă în toamnă vom avea o ocazie, vom depune moţiune de cenzură"

D.D.
Politică /

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, miercuri seara, la Digi24, că, dacă în toamnă va fi o ocazie, liberalii intenţionează să depună o nouă moţiune de cenzură, pentru că acesta este singurul instrument pe care îl are opoziţia pentru a opri un guvern.

"Evident, dacă în toamnă vom avea o ocazie, vom depune moţiune de cenzură, pentru că ăsta este singurul instrument. Nu avem alt instrument pentru a opri o guvernare", a declarat liderul PNL.

Orban a precizat că liberalii au tratat cu seriozitate moţiunea de cenzură.

"Noi, PNL, am tratat cu maximă seriozitate această moţiune de cenzură. Am obţinut cel mai mare scor şi am fi obţinut un scor mult mai mare în primul rând dacă era o prezenţă mai mare la vot, pentru că am avut absenţe. Nu noi. PNL a avut toţi parlamentarii prezenţi. Dar au mai fost absenţi, inclusiv dintre independenţii care erau apropiaţi de noi, plus foarte mulţi parlamentari cu care am discutat individual şi care şi-au exprimat intenţia de a participa la vot şi de a-şi exprima opinia nu au avut curajul să iasă din bănci", a spus liderul PNL.

El a precizat că ALDE a mai primit nişte posturi de secretari de stat.

Ludovic Orban miza pe 208-210 voturi "pentru".

"Între 208 şi 210 voturi erau, în funcţie de prezenţă. A fost un lucru foarte ciudat. Au fost 212 oameni care şi-au anunţat prezenţa la vot, au votat efectiv numai 210, iar din 210 au votat pentru 200, adică o ciudăţenie. Noi am luat decizia să votăm la vedere, ca să nu existe niciun fel de dubii. Noi acum şi avem evidenţa parlamentarilor care nu au votat la vedere din parlamentarii opoziţiei, dar n-am mai vrut să fac niciun fel de critică. Noi îi considerăm parteneri pe cei cu care am pornit la această moţiune de cenzură şi ne dorim ca ei să fie partenerii noştri şi în continuare", a spus Orban.

El a mai declarat că a fost criticat inclusiv de partenerii din opoziţie, dar că s-a abţinut să le răspundă.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. SOMERULE, TRINTORULE, care nu vrei sa lucrezi unde îți este CARTEA TA DE MUNCA sa u ai vreo ora de munca pe ea. De ce nu vrei sa lucrezi, ești tânăr nu ești invalid.Date jos din spinarea noastră, noi avem FAMILIE, COPII de crescut LA MUNCA cu tine VIERME LIBIDINOS, nu la instigat numai la URA și DEZBINARE, luați parul și loviți pe funcționari din P. S. D ce înseamnă asta, asta ai învățat de la POPONARUL, NAZIST, HITLERIST, IOHANES. Te ai cocoțat sus în politica pentru ca faci prostituție și ii stai în genunchi FETELEULUI IOHANES care nu i plac femeile și este DUȘMANUL COPIILOR. Oricum zilele tale îți sunt numărate ca el cauta cu disperare un motiv sa te schimbe pentru ca nu l mai satisfaci și te înlocuiește cu INSOLVENT UL, ANALFABETUL, GAOZARUL(RAREȘ BOGDAN) pentru ca la înecat bine. Nu ai văzut ce fericit era ca numai putea sa vorbească și sa spună ca la făcut NUMBER ONE în PARTIDUL SODOMEI(P. N. L.) care duce la PIEIRE. Și tu toată ziua buna ziua MOȚIUNE DE CENZURA sa u PLÂNGERE PENALA mai știi altceva. Oricum tu ai rămas de fraier PAPA, SUGE, LAPTE. Nu ai văzut ca 7 de ai voștri nu au votat și au dat și ei seama ca îs pe drumul care duce la PIEIRE. FELICITĂRI ȘI BRAVO,LUI DOAMNA PRIM MINISTRU VIORICA DANCILA CA VA PUS P . ZDA PE NAS SUGALAI LOR, POPONARI LOR, BULANGIU LOR, CA MERITAȚI.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS