Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

LUDOVIC ORBAN, DESPRE NOMINALIZĂRILE PENTRU POSTUL DE COMISAR EUROPEAN:Rovana Plumb şi Dan Nica nu au şansa să treacă de PE

M.I.
Politică /

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că "ne facem de râs" cu nominalizarea Rovanei Plumb şi a lui Dan Nica pentru a ocupa funcţia de comisar european din partea României. "Astfel de propuneri nu au şansa să treacă de Parlamentul European", a spus Orban.

Ludovic Orban a comentat, luni, într-o conferinţă de presă, nominalizarea Rovanei Plumb şi a lui Dan Nica pentru a ocupa funcţia de comisar europan din partea României.

"Ne facem de râs cu astfel de propuneri, astfel de propuneri nu au şansa să treacă de Parlamentul European, riscă să facă România de râs şi ne vor pune în situaţia ca România să nu poată să obţină un portofoliu important datorită vulnerabilităţii şi slăbiciunii acestor propuneri. Atât Rovana Plumb, cât şi Dan Nica au probleme de integritate foarte grave. De asemenea, au probleme legate de profesionalismul şi seriozitatea în activitatea publică", a spus Orban, conform News.ro.

Potrivit acestuia, "majoritatea PSD-ALDE, a făcut zid în jurul Rovanei Plumb pentru a împiedica adoptarea cererii de urmărire penală în cazul Belina".

"De asemenea, domnul Nica s-a aflat în situaţia de cerere de urmărire penală în dosarul Microsoft. Este ceasul al 12-lea şi nu vreau să ajungem în situaţia ca fie preşedintele Comisiei Europene să respingă aceste propuneri, fie să ajungem în situaţia ca, în Parlamentul European, aceşti candidaţi sau unul dintre aceşti candidaţi să fie în situaţia de a nu fi votaţi de Parlamentul European", a mai spus Orban.

Liderul liberalilor a afirmat că cei de la nivel european nu vor accepta niciodată în Comisia Europeană o persoană împotriva căreia nu a început urmărirea penală doar pentru că "PSD a făcut zid" în jurul ei.

Orban susţine că propunerile făcute de Guvern sunt "profund nocive pentru România".

Premierul Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile României de comisar european, acestea fiind Dan Nica şi Rovana Plumb, transmite aceiaşi sursă.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Lasati Microsoft, aduceti-va aminte de toate ,,ispravile" care le-a facut tovarasul Nica pe vremea cand era ministrul comunicatiilor, apoi la interne si sef de campanie pentru Adrian Nastase la alegerile din 2004, cand

    ,,l-a ingropat" pe Nastase...!

    Rasfoiti presa vremii si vedeti in ce a fost implicat Nica, pt. ca nu intamplator s-a fofilat pe listele de la europarlamentare, ca sa i se piarda urma, sa iasa din atentia presei ! 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS