Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

LUDOVIC ORBAN: "După părerea mea, vor fi alegeri anticipate"

D.F.
Politică /

 "După părerea mea, vor fi alegeri anticipate"

Premierul Ludovic Orban se declară convins că în România vor fi alegeri anticipate, iar unul dintre argumente este acela că Parlamentul respinge "pe bandă rulantă" acte normative adoptate de Guvern.

Întrebat dacă se va renunţa la ideea alegerilor anticipate, premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că acest lucru nu se va întâmpa.

"După părerea mea, vor fi alegeri anticipate, nu putem să renunţăm la un obiectiv fundamental pentru România. Chiar faptul că Parlamentul respinge pe bandă rulantă acte normative adoptate de Guvernul pe care îl conduc, acte normative care aduc lucruri bune pentru oameni, este un argument în plus pentru dizolvarea Parlamentului şi pentru organizarea de alegeri anticipate", a declarat Orban.

Ordonanţa de Urgenţă privind alegerile anticipate a fost respinsă miercuri de plenul Senatului. Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că decizia privind alegerile anticipate se va lua în Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională şi că Guvernul a dat o ordonanţă în acest sens "din motive extrem de temeinice", iar cine va vota împotrivă "nu vrea să respecte termenele constituţionale".

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. si ce se rezolva ba (...)nimic dezvoltare ,nimic.

  1. Cred ca tu ai un handicap mă băiat cu ochi albaștri!

  Dupa urechea mea, nu.

  Un om normal la cap ar reactiona altfel. Cu argumente adevarate nu cu ambitii via Johannis. Pacat si au fost atatea sperante si vorbe mari in noiembrie 2019. Atentie, a mai fost un PNTCD asa incrancenat si a plecat in istorie. In politica ambitiile prostesti se platesc. Alles gute.

  1. In Coreea de Sud președintele a primit 17 ani de închisoare. Când se va întâmpla și în România acest lucru putem spune că avem democrație și un președinte ar putea dizolva Parlamentul când vrea mușchii lui.

  Cu tot respectul d-le Prim Ministru "Reloaded" cred că părerea dvs nu mai contează!

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie