DIGI Comunications

LUDOVIC ORBAN:"Sănătatea este esenţială pentru a face faţă provocărilor dificile generate de pandemie"

S.B.
Politică / 07 aprilie

"Sănătatea este esenţială pentru a face faţă provocărilor dificile generate de pandemie"

Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a afirmat miercuri, de Ziua Mondială a Sănătăţii, că pentru revenirea la o viaţă normală este necesară o acţiune concertată a autorităţilor şi societăţii în campania de vaccinare şi o mai mare rigoare în respectarea măsurilor de protecţie. El a mulţumit medicilor, voluntarilor, oficialităţilor locale şi centrale în combaterea pandemiei, informează news.ro.

"Ca în fiecare an, pe 7 aprilie marcăm Ziua Mondială a Sănătăţii, o zi cu semnificaţii deosebite atât în ceea ce priveşte persoanele, cât şi în ceea ce priveşte comunităţile. Din păcate, ca şi anul trecut, trebuie să ne raportăm la această zi din perspectiva impactului negativ al pandemiei de COVID-19, care ne afectează pe toţi deopotrivă, personal, dar şi la nivel de societate. Sănătatea are nevoie de schimbări majore şi folosesc acest prilej pentru a sublinia, din nou, necesitatea investiţiilor în acest domeniu, care să ducă la modernizarea sistemului de sănătate, la creşterea calităţii serviciilor medicale în sănătate, la dotarea spitalelor cu aparatură şi echipamente. Pentru noi, prioritară a rămas, în continuare, asigurarea resurselor umane pentru funcţionarea sistemului de sănătate şi pentru a putea trata pacienţii", a scris Ludovic Orban miercuri pe Facebook.

Liderul PNL a adăugat că sănătatea este esenţiale pentru a face face provocărilor generate de pandemia de COVID-19.

"În această zi, gândul nostru trebuie să se îndrepte în mod special către cei aflaţi în suferinţă din cauza acestei boli, precum şi către doctori, personal medical, cercetători - care fac tot posibilul pentru a salva vieţi, pentru a alina durerea şi pentru e reveni, cât mai curând, la viaţa noastră normală. Pentru atingerea acestui obiectiv este nevoie de o acţiune concertată la nivelul autorităţilor publice, dar şi la nivelul societăţii, acţiune care în mod evident trebuie să vizeze campania de vaccinare şi o mai mare rigoare în respectarea măsurilor de protecţie. Încă o dată, îmi exprim recunoştinţa pentru eforturile depuse de medici, voluntari, oficialităţi locale şi centrale, care au contribuit la diminuarea efectelor negative ale pandemiei şi au gestionat o criză economică manifestată la nivel global. Astăzi, poate mai mult ca niciodată, trebuie să conştientizăm faptul că sănătatea este esenţială pentru a face faţă provocărilor dificile generate de pandemie, dar şi pentru a construi viitorul", a completat Orban, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Va doare in cur de sanatatea noastra

    Cred ca ti-ai calcat pe inima, bai Sica, cand te-au pus Papusarii Sistemului sa reciti lozinca asta, cand tu stii foarte bine, in adancul sufletului tau, ca esentiala pt tine este............... vodka bauta in exces!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

13 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9225
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1367
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4720
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6963
Gram de aur (XAU)Gram de aur229.6754

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro