Luna aniversară Avis România: Profilul clienţilor noştri reflectă dinamica economiei naţionale, de peste 30 de ani

R.S.
Companii / 14 iunie

Luna aniversară Avis România: Profilul clienţilor noştri reflectă dinamica economiei naţionale, de peste 30 de ani

Avis a jucat un rol cheie în evoluţia pieţei de închiriere auto din România, fiind unul dintre primii care a intrat pe piaţa locală şi a contribuit la formarea standardelor din industrie, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, de-a lungul celor 30 de ani de prezenţă pe piaţa de închirieri auto, operând sub actuala companie, Avis România a asistat la o continuă transformare în industrie. Aceasta şi-a deschis primul birou în Bucureşti, în incinta fostului Hotel Intercontinental, cunoscut acum sub numele de Grand Hotel, cu doar câteva maşini, unde funcţionează şi în prezent.

În ultimele trei decenii, profilul clientului Avis a reflectat dinamica economiei naţionale. Iniţial, serviciile de închiriere de maşini au fost utilizate în principal de angajaţii companiilor străine care au vizitat România pentru a realiza proiecte de dezvoltare. Cu toate acestea, compania a asistat de atunci la apariţia unor noi segmente de clienţi - şi anume turişti străini şi români din diaspora. Liberalizarea serviciilor bancare şi accesibilitatea crescută a cardurilor, necesare pentru închirierea de maşini, au contribuit la această schimbare notabilă.

Avis s-a angajat într-un proces intens de educare a pieţei, concentrându-se pe trei sectoare: companiile locale, turiştii români care călătoresc în străinătate şi străinii care vizitează destinaţiile locale. Această strategie a fost esenţială în extinderea pieţei de închirieri auto din România. De asemenea, Avis investeşte constant în modernizarea flotei sale, oferind o gamă largă de vehicule de la branduri cunoscute şi adaptându-se la nevoile şi preferinţele fiecărui client, se menţionează în comunicat.

Compania a trecut la motoare mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, schimbând în special maşinile cu o capacitate cilindrică de 4,5 litri cu cele cu o capacitate de 1 litru sau 1,5 litri pentru benzină. Un alt aspect semnificativ este evoluţia dotărilor, care asigură maşini mai confortabile, comparativ cu anii precedenţi. În prezent, majoritatea autoturismelor din flota Avis sunt echipate cu transmisie automată.

În plus, compania s-a adaptat rapid la schimbările tehnologice, integrând în flota sa vehicule hibride şi modele electrice de ultimă generaţie. Acest lucru reflectă angajamentul Avis de a proteja mediul şi dorinţa sa de a oferi clienţilor cele mai avansate şi eficiente opţiuni de închiriere de maşini.

Obiectivul Avis pentru anul în curs este ca toate autoturismele achiziţionate să fie cât mai confortabile, eficiente şi să asigure clienţilor o experienţă perfectă şi plăcută, se precizează în comunicat.

Ca parte a reţelei globale, Avis România este dedicată contribuţiei la dezvoltarea economiei locale prin oportunităţi de angajare, sprijinirea afacerilor locale şi promovarea turismului. Având în vedere că Avis România sărbătoreşte 30 de ani sub conducerea actualei companii, priveşte viitorul cu optimism, hotărâtă să continue să satisfacă nevoile clienţilor săi şi să ofere o gamă largă de opţiuni de închiriere şi servicii personalizate adaptate preferinţelor individuale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9681
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1141
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9215
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0678

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb