Luxuria Domenii Residence intră în ultima fază de dezvoltare: faza 3 cu 130 de apartamente noi

B.D.
Miscellanea #Construcţii /

Luxuria Domenii Residence intră în ultima fază de dezvoltare: faza 3 cu 130 de apartamente noi

Bergamot Developments Phase II S.R.L (societate în cadrul căreia Impact este asociat majoritar, deţinând 99% din capitalul social) a încheiat cu BDT Construct & Ambient S.R.L, un contract de antrepriză care are ca obiect executarea lucrărilor de construcţii, instalaţii şi montaj de echipamente necesare în vederea finalizării şi livrării "la cheie" a ultimei faze din cadrul proiectului Luxuria Domenii Residence, care cuprinde 130 apartamente. Valoarea contractului este de 11.627.216 euro plus TVA, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Ultima fază a ansamblului Luxuria include 2 clădiri cu un total de 130 de apartamente - unităţi de tip studio, apartamente cu două, trei, patru şi cinci camere, precum şi duplex-uri şi apartamente cu grădină, cu suprafeţe de la 54 mp până la 327 mp. Concepute pentru a oferi un nivel ridicat al calităţii vieţii, apartamentele beneficiază de înălţimi generoase de 2,8 - 3 m, depăşind standardul clasic de 2.5 m, au terase spaţioase şi sunt realizate cu detalii fine de design modern, completate de materiale şi finisaje premium, mai precizează sursa.

"Fiind primul proiect rezidenţial dezvoltat în imediata proximitate a hub-ului de business din zona Domenii - Expoziţiei, Luxuria a fost foarte atractivă atât pentru investitorii din domeniu care urmăresc obţinerea unor randamente investiţionale foarte bune, mizând pe potenţialul extraordinar de dezvoltare al zonei, dar şi pentru clienţii finali care se află în căutarea unei locuinţe personale premium cu termen de livrare scurt. Bazându-ne pe mixul unic de beneficii adus în cadrul proiectului şi pe ritmul bun de pre-contractare de care ne-am bucurat până în prezent, estimăm că până la finalizarea noilor blocuri, vom avea majoritatea apartamentelor din proiect deja contractate", a declarat Răzvan Ionescu, Director de Marketing în cadrul Impact Developer & Contractor Group.

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit în 3 faze, pe un teren cu suprafaţa de 22.500 mp, localizat între bulevardul Expoziţiei şi strada Aviator Popişteanu. Acesta va include la final 9 blocuri cu un total 630 de apartamente, 9.650 mp de vegetaţie, printre care un parc propriu (parcul Luxuria) de 2.500 mp, care va acomoda 10 grădini tematice.

Conceput ca un ansamblu premium, Luxuria devine o adevărată adresă a succesului, unde rezidenţii beneficiază de facilităţi integrate pentru un stil de viaţă modern şi confortabil: acces securizat, spaţii verzi, locuri de joacă, o sală de sport, servicii de concierge şi mentenanţă, lounge, dar şi spaţiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenţi fiind exclusiv subterane. De asemenea, zona este conectată la puncte de interes ale capitalei: metrou - staţia 1 Mai, zone comerciale, parcuri - Herăstrău, Bazilescu, Kiseleff, centrul oraşului, aeroport, şcoli, spitale.

Proiectul a primit deja un reputat premiu, International Property Awards pentru elementele unice de arhitectură, design şi peisagistică. În plus, Luxuria Domenii Residence este primul Proiect din Bucureşti cu certificare BREEAM Excellent, încadrat în clasa energetică A şi în categoria "clădirilor verzi".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS