Abonament gratuit

MARCEL BOLOŞ MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE:"Ordonanţele pe fonduri europene au fost retrase ca urmare a unor observaţii de la ministere"

B.F.
Politică /

"Ordonanţele pe fonduri europene au fost retrase ca urmare a unor observaţii de la ministere"

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a declarat că Ordonanţele de urgenţă pe fonduri europene retrase de la publicare de premier vor fi transpuse în proiecte de lege, ca urmare a unor "observaţii tehnice" formulate de ministerele de linie.

"Sunt 5 ordonanţe de urgenţă, aşa cum a menţionat şi domnul prim-ministru, sunt aceste observaţii tehnice care presupun această procedură legislativă de transformare a lor în proiecte de legi şi vom urma acest curs. Observaţiile tehnice care au fost formulate de către ministerele de linie presupun un anumit tip de procedură legislativă, adică transformarea lor în proiecte de legi", a declarat Marcel Boloş, joi, la finalul şedinţei de Guvern, întrebat despre Ordonanţele pe fonduri europene retrase de premier de la publicarea în Monitorul Oficial.

Ministrul a precizat că va fi cerută adoptarea în procedură de urgenţă pentru proiectele de lege care urmează să fie elaborate.

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunţat joi, în şedinţa de Guvern, că a decis retragerea de la publicarea în Monitorul Oficial a ordonanţelor de urgenţă privind fondurile europene aprobate în şedinţa de Executiv din 4 februarie şi i-a cerut ministrului de resort, Marcel Boloş, să vină cu alte soluţii legislative.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pai daca le scrieti si le adoptati noaptea asa se intampla. Nu stiu ce face Dl.Iohanis.Chiar nu il mai intereseaza ca face Guvernul? Ar fi trebuit sa participe la o sedinta de guvern asa de importanta pentru Romania unde s-au adoptat 25 de OG-uri. Unde a lasat spiritul critic dl.Iohanis

    1. L-a delegat catre Raluca Turcanu, care-l va sopti la urechea lui Ludovic al XIV-lea, astfel purtatorul de vorbe I. Danca va lua o pauza binemeritata, uraaaaa !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie