Abonament gratuit

MARCEL CIOLACU:"Ludovic Orban trebuia să demisioneze după apariţia fotografiei în care fumează în Palatul Victoria"

S.B.
Politică /

"Ludovic Orban trebuia să demisioneze după apariţia fotografiei în care fumează în Palatul Victoria"

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, că premierul Ludovic Orban trebuia să demisioneze după apariţia fotografiei în care fumează alături de mai mulţi miniştri în Palatul Victoria. Ciolacu crede că este o ipocrizie să ieşi în conferinţele de presă cu mască şi, de fapt, în interiorul Guvernului să ai cu totul alte atitudini, potrivit news.ro.

"Dacă am fi trăit într-o societate normală, cum era sloganul electoral al lui Iohannis - O Românie normală - în seara asta am fi vorbit despre viitorul prim-ministru, cine va fi acela, ce majorităţi se creează în Parlament", a afirmat, duminică seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Ludovic Orban ar fi trebuit să îşi dea demisia, liderul PSD a răspuns: "De îndată. Indiferent ce sărbătoreşti nu ai voie în biroul primului ministru să stai să fumezi, să consumi alcool. Este un lucru elementar. În al doilea rând, este acestă ipocrizie, pentru că este o ipocrizie, să ieşi în conferinţele de presă cu mască, pitit, stând la distanţă de ziarişti şi, de fapt, în interiorul Guvernului să ai cu totul şi cu totul alte atitudini".

Marcel Ciolacu crede că Ludovic Orban nu mai are credibilitate în faţa românilor.

"În acest moment, Orban nu mai are niciun fel de credibilitate la români. I-am ţinut pe români două luni în case, au urmat cele trei zile ale prostiei, a fost un vid legislativ, de atunci ar fi trebuit să îşi dea demisia şi acum a venit această fotografie. Este inacceptabil să soliciţi românilor un lucru din funcţie de prim-ministru şi tu să încalci toate regulile. Stau şi mă gândesc cum va apărea la viitoarea conferinţă de presă Ludovic Orban, cu mască, cu sticla de bere. Lucrurile au depăşit ridicolul", a afirmat Ciolacu.

O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări a fost publicată, vineri, pe Facebook.

Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern.

Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.

Opinia Cititorului ( 10 )

 1. Si tu trebuia sa demisionezi după ce a trecut proiectul de lege privind autonomia secuilor de camera deputatilor.Te-ai trezit?

  1. legea nu a fost votata . a trecut tacit

   Tov. CIOLACU te-ai grăbit. Poza nr. 1, vezi nu are efect-demisia. Iscoada ta,(ciumată- roșu-bolșevic ca tine?) , să vină cu o poză din toaletă.. cum premierul ratează pisoarul și stropește pardoseala. Rușine Partidului(ex PCR), cu președinte de OROARE inculpat pentru crime împotriva umanității și președinte PRIPONIT la Rahova. "" Credibilitatea în fața românilor"" cum zici tu, folosind această poză PSD a pierdut-o.

   Și... acești contravenienți sau 'predat' singurei, sau a venit poliția în plenul Parlamentului? : amenzile la ce sumă sau oprit?

  Domnul Iohanis ce face? Doarme? Ar trebui sa-i cheme la Cotroceni pentru a-i urechi putin. Desfasoara activitati fara aprobarea lui? A uitat sa-i trimita la culcare?

  1. Din punct de vedere normal cam asa ar fi trebuit sa se intample, dar tot din punct de vedere normal critica n-ar trebui sa vina tocmai de la acest domn, care tot in aceleasi conditii si- a scos masca in plenul parlamentului!!! Daca ar fi dat el primul exemplu, cuvintele sale in acest moment ar fi avut greutatea Stancii Gibraltarului, dar asa...Apropo! Oare domnia sa a fost sanctionat contaventional sau nu?

   Nu a fost sanctionat deoarece legea nu intrase in vigoare,

   Gasesti doar scuze.

  Da, trebuie guvernul sa plece

  Sa vina iubitele noastre : veorica , olguta , sevil , plumb.... 

  Si ponta ,că tot se propune mereu...

  1. PSD,ALDE ,Ponta & aliații, spre prăpastie cu totu',.....DOREL îi va împinge cu buldozeru' și VOTU '.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie