Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

MARCEL CIOLACU: "PSD nu mai poate fi confiscat pentru interese mici de grup"

M.A.
Politică /

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Liderul Interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că este normal să existe concurenţă într-un partid mare înaintea unor alegeri interne, dar susţine că nu există tensiuni în interiorul PSD. Întrebat, însă, dacă consideră că sunt oameni care ar trebui să facă un pas în spate, Ciolacu a afirmat: "Trebuie să înţeleagă odată că acest partid nu mai poate fi confiscat pentru nişte interese mici de grup". Liderul interimar al social-democraţilor doreşte un congres cât mai rapid şi crearea unui pol de stânga important în România alături de alte partide ca Pro România şi ALDE.

"Când se apropie nişte alegeri interne întotdeauna există, mai ales într-un partid atât de mare...Amintiţi-vă ce murmur a fost în USR. Este o normalitate ca în interiorul unui parid să existe concurenţă", a afirmat, luni seară, la TVR, Marcel Ciolacu, întrebat dacă există tensiune în interiorul PSD.

Întrebat dacă sunt oameni din PSD care ar trebui să facă un pas în spate, Ciolacu a afirmat: "Este cazul ca ficare să se uite în oglindă şi unii să realizee greşelile pe care le-au făcut şi acele greşeli ce efect au avut asupra partidului. Fără să nominalizez, cu toate că-mi vine. Trebuie să înţeleagă odată că acest partid nu e şi nu mai poate fi confiscat pentru nişte interese mici de grup. PSD este un partid de stânga consolidat şi serios. Acest partid are datoria de a crea o punte pentru viitoarele generaţii ale partidului".

Ciolacu a precizat că majoritatea social-democraţilor îşi doresc un congres cât mai repede.

"Marea majoritate a colegilor au susţinut că trebuie organizat un Congres pentru a avea o conducere clar aleasă care îşi va asuma acest ciclu electoral, atât locale, cât şi parlamentare. (...) Am văzut ce a însemnat un congres la USR cu o lună înainte de alegeri. (...) Consider că trebuie făcut cât mai repede un congres în PSD, imediat după terminarea stării de alertă", a mai declaat Ciolacu, care a reafirmat că va candida la Congresul PSD.

Despre moţiunea cu care va candida la Congres, Ciolacu a spus că va fi: "Un proiect politic coerent, care să adune mai multe forţe politice şi crearea unui pol de stânga puternic în România, cu alţi aliaţi, poate şi cu accente liberale care să stea la baza unui prgram de guvernare pentru următorii ani. (...) Datoria mea şi a partidului este să avem un proiect politic. Dacă acest proiect politic este atractiv şi pentru alte forţe politice...eu nu vreau o adună tură de lideri politici - ne-am strâns noi ca să punem mâna peputere să avem acces la resurse. PSD trebuie să vină cu un proiect politic şi dacă Pro România,ALDE se regăsesc ne punem pe treabă şi facem un program de guvernare...Aceasta este o logică de politică modernă".

De asemenea, întrebat dacă la următoarele alegeri va aexista un proiect politic PSD, Pro România, ALDE, Ciolacu a răspus: "Categoric, are mari şanse, şi pentru locale şi pentru parlamentare. Există discuţii în acest sens şi nu este niciun secret", transmite News.ro.

Opinia Cititorului ( 11 )

 1. Nuuuu!

  El este confiscat numai pentru interesele mari de grup, cum ar fi cele ale baronilor locali (aia care fac jocurile in partidul asta murdar care de 30 de ani pangareste tara). 

  1. N-ai inteles nimic. Stai jos, ai nota patru.

   PSD a fost confiscat de interesele nationale ale SRI. Ciolacu zis Vipusca, bre, nea securistule. Ai dreptate. PSD este acum partidul securismului. 

  Dormi liniștit că FNI generează pt. tine.

  ce bucuroi am fi noi ''sa va confiste pe toti psdisti ceva puteri rusesti'' ca tot le semanati leit si sa va duca prin niste colhozuri din siberia sa nu mai auzim de voi

  1. Să fim cu toții... Pro--PSD în PROpastie cu totu', / (s)Cade singur-el sau... cu buldo-zzsru' și VOTU'.???

   Buldo-zeru, bree! Dar nu pe benzină sau motorină... Cu hidrogen

   Cu laserul!E la modă.

  Are dreptate, nu mai este loc pentru cei mici nici la furat, toate locurile s-au ocupat.

  1. La Rahova mai sunt locuri, încă, + paturi supraetajate + se defrișează pădurea de lângă, pentru extindere pârnaie... Viitorul sună (fr.) bine. ( al PSD nu Viitorul lui Hagi)

  Cu așa stil Dr. ARAFAT vă bagă în carantină și vă scoate când îți mătură cu bărbile pe JOS...

  Cum s-ar zice, daca vreti cinste, dreptate, onoare si... corectitudine, formati un grup mic si sunteti (prin cine stie ce minune) in PSD, nu aveti nici o sansa. Asa cum zice Vipusca. NU-l puteti confisca pentru astfel de interese. El ramane al celor ce au fost, sunt si vor fi pe la diferitele "bulauri "din tara. Si al elevilor lor. Ca profesori mari de acest fel a avut PSD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie