Abonament gratuit

Marcel Ciolacu susţine că managementul de la Ministerul Sănătăţii a fost greşit

C.B.
Politică /

Marcel Ciolacu susţine că managementul de la Ministerul Sănătăţii a fost greşit

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că managementul de la Ministerul Sănătăţii a fost greşit, iar dacă se va continua în acest mod, "vom avea aceleaşi efecte".

Ciolacu a spus la B1 Tv că demisia lui Victor Costache din funcţia de ministru al Sănătăţii poate fi considerată "iresponsabilă" în mijlocul crizei.

"Se vede că a fost o demisie nepregătită. Nu te joci cu demisia în astfel de cazuri. Trebuia decis un înlocuitor rapid, au găsit în interiorul ministerului, nu ştiu cât de bine este, dar dacă vom continua acelaşi management, vom avea aceleaşi efecte. Consider că managementul a fost unul greşit. Întotdeauna când există comenzi bicefale în crize, lucrurile nu funcţionează cum trebuie. Eu ştiu concret faptul că încă de la învestirea Guvernului, PSD a solicitat ca în acest Guvern să fie înlocuit domnul Costache, pentru că managerial nu putea coordona această criză şi se vedea, în ultimele luni, că nu se pregătiseră pentru acest lucru. Lucrurile sunt coordonate greşit, s-a folosit această coordonare bicefală, atât la domnul Arafat, cât şi la minister. Cred că o comandă unică, doar la domnul Arafat, ar fi avut o eficienţă mult mai mare", a afirmat liderul PSD.

El a adăugat că statul trebuie să facă eforturi pentru ca personalul medical să aibă echipamentele de protecţie necesare.

"Nu se poate pe piaţa liberă să nu existe aceste echipamente, dar ele nu ajung la spitale. Este nepermis aşa ceva. Cred că domnul Arafat, dacă ar fi coordonat şi spitalele judeţene, lucrurile ar fi stat cu totul altfel", a mai afirmat acesta.

Marcel Ciolacu i-a urat succes lui Nelu Tătaru, cel care a fost propus pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, şi l-a asigurat pe acesta că Parlamentul o "să îi fie alături" cu tot ce ţine de el.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. Ești oportunist nea ciolac că ăștia sunt depășiți de situație e clar dar nu cred sa te bazezi că o să crească dragostea de PSD. De facto e corect că ar tbui comandamentul crizei sa se închidă la Arafat,comanda politică nu face decât să lungească deciziile și să crească nr morților.

  1. Oportunistul nea Ciolac este doar cu gândul la ciolan.

  Imi place ciolaceala Ciolacului colacit.

  Introvertit antreprenor, fara remuscare, da la gioale, la turloaie si nimeni nu-l baga-n seama.

  Pisicut mai mic acu pisideaza el pe toti !!! 

  Scutul antirachetă biologică a fost penetrat : ca prin brânză !!! Răspunde ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie