Abonament gratuit

Marcel Vela consideră că membri de sindicat au căzut în capcana poliţiştilor

C.B.
Politică /

Marcel Vela

Marcel Vela

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Marcel Vela, consideră că protestul de marţi al poliţiştilor este o diversiune, iar în această capcană au căzut membri de sindicat oneşti, conform Agerpres.

Acesta a subliniat că a încercat să discute cu membrii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, dar există o "opacitate", din partea conducerii acestui sindicat şi că protestatarii au venit să ceară un lucru care era deja stabilit de luni.

"Am dorit să discut cu ei ca orice manager care discută cu colegii, cu subalternii pe care îi coordonează la un moment dat. Aşa cum aţi văzut, există o opacitate din partea conducerii acestui sindicat, condus de un pensionar, pentru că nu este angajatul Ministerul Afacerilor Interne, este un pensionar al MAI. A convins, într-un mod mai mult sau mai puţin profesionist mai mulţi lideri de sindicat din ţară care au venit azi aici să ceară un lucru care ieri era deja stabilit, era discutat într-o discuţie oficială în cadrul ministerului prin Departamentul, prin consilierul care se ocupă de relaţia cu sindicatelor, care este în Comisia de dialog social. Împreună cu secretarul de stat care se ocupă de dialogul social au dezbătut aceste probleme şi au ajuns la câteva concluzii clare, chiar date publicităţii printr-un comunicat." A declarat Vela

El a explicat că de la începutul lunii februarie a fost pus în dezbatere un act normativ al ministerului care să reglementeze ceea ce solicită sindicaliştii, însă, în urma moţiunii de cenzură, Guvernul este interimar şi pentru a putea fi dată o Ordonanţă de Urgenţă trebuie ca actualul Cabinet propus să fie votat săptămâna viitoare în Parlament sau să fie votat alt Guvern.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. CÂINELE LATRĂ LA STĂPÂNUL CARE-I ARUNCĂ,, OSUL"....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS