Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

MARCEL VELA: "Vor fi multe surprize plăcute, în etapa a treia de relaxare"

E.O.
Politică /

"Vor fi multe surprize plăcute, în etapa a treia de relaxare"

Urmează a treia etapă de relaxare, care va veni cu "multe surprize plăcute, a anunţat Ministrul de Interne Marcel Vela, într-o emisiune televizată. "Cu siguranţă vor fi bine primite (n.r. măsurile) de către populaţie", a spus ministrul de resort, citat de news.ro.

Oficialul a precizat că aceste măsuri sunt luate în funcţie şi de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiştilor în boli infecţioase. Acesta a menţionat că se bazează pe responsabilitatea tuturor compatrioţilor, astfel încât să nu crească numărul înbolnăvirilor şi, din 15 iunie, "să trecem spre o normalitate cât mai dorită şi apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi".

Aşadar, ministrul de interne a dat asigurări că, de la jumătatea acestei luni, va urma o nouă etapă de relaxare.

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. Practic statu ne da înapoi drepturi care ne aparțin, pe care le avem deja, ca ființe libere sub soare. Nu se poate manipulare mai mare.

  Văd că Tătaru insista cu vaccinarea obligatorie a populației de către corporații, adică cu încălcarea drepturilor omului ca în China sau Coreea de Nord. 

  1. Ai fi de acord cu vaccinarea optionala a cetatenilor , simultan cu plata tratamentelor de catre cei ce nu s-au vaccinat dar s-au inbolnavit ? Nu vad de ce hachitele tale ar trebui , eventual , sa ti le platesc eu ! Pur si simp-lu nu exista drepturi fara obligatii !

   Ai fi de acord cu vaccinarea optionala a cetatenilor , simultan cu plata tratamentelor de catre cei ce nu s-au vaccinat dar s-au inbolnavit ? Nu vad de ce hachitele tale ar trebui , eventual , sa ti le platesc eu ! Pur si simp-lu nu exista drepturi fara obligatii !

   Mars ma

   Sa le plătească guvernu nene, și așa colectează o căruță de bani și nu fac nimic de ei.

  sper din tot sufletul sa ne vaccineze obligatoriu, numai sa aiba cu ce

  Vaccinarea obligatorie e o noua forma de hitlerism corporatist.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie