Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

MARIA GRAPINI, MESAJ PENTRU AUTORITĂŢI: "Trebuie să ne pregătim să atragem fondurile europene care ne vor fi puse la dispoziţie"

M.I.
Politică /

Maria Grapini

Maria Grapini

Europarlamentarul umanist Maria Grapini atrage atenţia că, odată cu apariţia "Next Generation EU" autorităţile din România au responsabilitatea de a se asigura că, după criza provocată de pandemia de coronavirus, vor atrage fondurile europene puse la dispoziţia noastră.

De asemenea, Maria Grapini transmite că, în Consiliul European, România trebuie să lupte pentru o împărţire a fondurilor bazată pe criterii etice.

"Sper ca Preşedintele Klaus Iohannis să susţină în Consiliu, criterii etice de distribuire a banilor, iar guvernul să pregătească proiecte de investiţii pentru atragerea fondurilor puse la dispoziţie'', a afirmat europarlamentarul Maria Grapini.

Comisia Europeană propune un fond în valoare de 750 miliarde de euro pentru ca economia UE să depăşească cu succes criza provocată de pandemia de coronavirus. România poate accesa 33 de miliarde de euro din acest pachet, potrivit estimărilor din prezent.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. Vorbe in vant

  Sa facem bine ca sa nu fie rau! 

  Tot sistemul de abordare a fondurilor functioneaza in continuare cu dedicatie!

  FARISEISM POLITIC! 

  cine vorbeste!! BURSA nu gasiti alti clasici in viata in afara de asta care sa spuna totusi ceva...

  ACUM 33 000000000 € ,, TREBUIA " să fie consumați.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie