MARIUS BUDĂI:"Stă în puterea noastră să schimbăm viaţa persoanelor cu dizabilităţi"

G.B
Politică / 03 decembrie 2021

Marius Budăi

Marius Budăi

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale Marius Budăi a declarat astăzi de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, că stă în puterea noastră să schimbăm viaţa persoanelor cu dizabilităţi.

"Astăzi este Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, consacrată de Organizaţia Naţiunilor Unite pentru a conştientiza drepturile lor în toate sferele societăţii, precum şi realitatea şi dificultăţile pe care le întâmpină zilnic.

Profit de această zi pentru a vă reaminti tuturor că stă în puterea noastră să schimbăm viaţa persoanelor cu dizabilităţi, că prin implicarea fiecăruia dintre noi, în comunităţile din care facem parte, putem face diferenţa pentru a construi o societate mai incluzivă.

Creşterea participării sociale a persoanelor cu dizabilităţi este o prioritate şi în perioada următoare vor fi luate măsuri concrete în sprijinul acestora.

Cred cu tărie că, dacă sunt susţinute, persoanele cu dizabilităţi pot să se dezvolte în toate sferele vieţii, iar domeniul muncii nu face excepţie. Contextul economic actual şi deficitul de forţă de muncă pot fi privite şi ca o oportunitate de a reaminti oamenilor că angajarea lucrătorilor cu dizabilităţi este în beneficiul tuturor, companii, angajaţi şi comunităţi.

Incluziunea dizabilităţii înseamnă de fapt respectarea drepturilor omului, dezvoltare durabilă şi o investiţie în viitorul nostru comun", a scris Budăi pe pagina sa de Facebook.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro