Mass-media: "Peste 2.400 de militari, la parada militară de Ziua Naţională la Bucureşti"

T.B.
Miscellanea / 1 decembrie 2023

Mass-media: "Peste 2.400 de militari, la parada militară de Ziua Naţională la Bucureşti"

Peste 2.400 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Autoritatea Vamală Română, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor participă, vineri, la parada militară organizată în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a României, informează agerpres.ro.

La parada militară, care va avea loc începând cu ora 11,00, dispozitivul de defilare al tehnicii militare este alcătuit din circa 150 mijloace tehnice, potrivit sursei menţionate.

În blocul de paradă vor defila aproximativ 250 de militari străini, în cadrul unor detaşamente din Belgia, Franţa, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, Statele Unite ale Americii şi Ţările de Jos, precum şi militari din ţările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României. Militarii străini sunt prezenţi cu 23 de mijloace tehnice, conform sursei citate.

Avioane şi elicoptere vor survola Piaţa Arcului de Triumf la parada de 1 Decembrie, relatează sursa.

După încheierea ceremoniei oficiale, publicul prezent în Piaţa Arcului de Triumf va putea vizita standuri expoziţionale cu tehnică militară, care vor fi amplasate în zonă până la ora 14,00, informează agerpres.

Sărbătorirea celor 105 de ani de la Marea Unire a provinciilor româneşti într-un singur stat este onorată de militarii români prin ceremonii şi defilări cu personal şi tehnică militară în garnizoanele din ţară în care sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare, potrivit sursei indicate. Totodată, Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz, menţionează sursa precizată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ziceti militarilor domnilor care va afisati cu mina la inima la parada ca de fapt complotati sa i trimiteti in Operatiuni speciale in taetre de razboi ,acum la spartul targului !Ca ati fost vrajiti de verbiajul lui Geoana despre operatiuni rapide ,intrare iesire in ciuda evidentelor ca nu exista nici un succes de tipul asta ,vedem pe toate canalele ! Vedem numai lideri nechibzuiti care se baga in operatiuni care implica tara in conflicte de durata si pierderi imense ! Milioane morti,schiloditi si coalitia vrea sa trimite dintre tinerii acestia care defileaza la o soarta similara ? Atunci pe mine nu contati ! Alte idei antinationale generate de anglo saxoni este ...un tratat similar Schengen pentru armate nato ? Deocamdata Nato a demonstrat un singur lucru : ca nu e o alianta defensiva ! Ca lideri europeni despre care aveam impresia de putere s au dovedit josnic de obedient si defavorabili tarilor lor de origine ! Asa ca nu bagati tara in tratate antinationale cand voi mai aveti sub un an de mandat fiecare . Sper sa se sesizeze procuratura din oficiu daca se produce asa o infamie !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9690
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2072
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8022
Gram de aur (XAU)Gram de aur299.2209

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb