MaxBet: 4,4 milioane de euro investiţi în sănătate şi educaţie în 20 de ani de prezenţă pe piaţa românească

F.D.
Miscellanea / 15 decembrie 2023

MaxBet: 4,4 milioane de euro investiţi în sănătate şi educaţie în 20 de ani de prezenţă pe piaţa românească

Sistemul de sănătate din România a beneficiat de o investiţie din partea mediului privat în valoare de 3,3 milioane de Euro, suma fiind acordată doar de către o singură companie, care activează pe piaţa românească de 20 de ani, conform unui comunicat de presă al MaxBet.

Banii au fost direcţionaţi către proiecte din domeniul medicinei de urgenţă, dar şi către programe de prevenţie sau tratare a unor afecţiuni critice.

1 milion de Euro a fost investiţia pentru construirea Heliportului medical de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Heliportul care funcţionează pe timp de zi şi de noapte a fost pus în funcţiune în decembrie 2019 şi a fost deja benefic pentru sute de situaţii critice.

Investiţii din bani privaţi au fost făcute la Spitalul Universitar de Urgenţă şi în renovarea a 6 saloane dedicate transplantului de celule stem, printr-o colaborare cu Asociaţia Dăruieşte Viaţă.

În zona de responsabilitate socială, împreună cu Fundaţia Filantropică Metropolis, a fost derulat un proiect de renovare integrală a Blocului Alimentar SUUB. 150.000 de Euro au fost alocaţi pentru a susţine ideea că o alimentaţie sănătoasă reprezintă o condiţie imperativă pentru recuperarea bolnavilor.

Compania s-a alăturat proiectului "Noi facem un spital" al Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, clasându-se printre cei mai importanţi donatori.

Sprijinul a fost exstins şi spre infrastructura sanitară din alte judeţe, nu doar din Bucureşti. Astfel, prin contribuţie privată a fost renovat un etaj al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara. De asemenea, au fost susţinute, în contextul Conferinţei de Fibroză Chistică din Cluj, evenimente care încurajează cercetarea în domeniile medicale, având convingerea că coluţiile în medicină sunt cruciale şi esenţiale pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor.

În strânsă legătură cu investiţiile în sănătate, se află şi investiţia în Centrul Respiro din Iaşi, un proiect al Hope&Homes for Children România, în valoare de 550.000 euro. Un sprijin important a fost acordat şi Asociaţiei KinetoBebe, prin susţinerea unor burse de terapie pediatrică şi aparatură performantă de laborator pentru scolioză, astfel încât să le fie oferită copiilor şansa de a creşte sănătos.

Pentru că alături de sănătate, educaţia reprezintă un pilon important şi esenţial pentru dezvoltarea sănătoasă a oricărei societăţi, investiţiile private au fost făcute şi în domeniul educational.

Mergând pe ideea că un business responsabil înseamnă şi grijă faţă de viitor, dar şi o preocupare constantă cu privire la educaţia copiilor, 1,1 milioane de Euro au fost investite în educaţia din România prin: finanţarea olimpiadelor şcolare naţionale, acordarea de burse sociale de studiu, susţinerea unităţilor de învăţământ prin finanţarea lucrărilor de reparaţii şi materiale de construcţii, până la renovarea integrală a unei şcoli din mediul rural, donaţie de mobilier pentru mai multe şcoli, asigurarea costurilor necesare pentru concursuri şi dezbateri internaţionale (Odisey of Mind, NASA, Asociaţia Ardor, etc), donaţii de materiale didactice.

Suma de 250.000 de euro a fost investită în renovarea completă a Şcolii Gimnaziale "George C. Dragu" din Coroieşti, judeţul Vaslui.

În acest an, au fost sponsorizate olimpiadele naţionale anuale, prin intermediul Asociaţiei ŞTIM, tocmai pentru a încuraja tinerii să se implice în domeniul ştiinţei.

MaxBet are un lung istoric de activităţi de CSR, de proiecte cu un impact pozitiv şi direct asupra vieţii comunităţii, dar este şi unul dintre contributorii importanţi la economia românească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6356
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2368
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9010
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.0661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb