Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Mazars - venituri de 1,8 miliarde euro pentru exerciţiul financiar 2018/2019

C.B.
Companii /

Mazars - venituri de 1,8 miliarde euro pentru exerciţiul financiar 2018/2019

Mazars, compania internaţională de audit şi consultanţă, anunţă venituri de 1,8 miliarde euro pentru exerciţiul financiar 2018/2019, în creştere cu 10,4% (excluzând impactul Forex de +0,2%), comparativ cu exerciţiul financiar anterior, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Herve Helias, CEO şi Preşedinte al Grupului Mazars, declară: " Acesta este cel mai înalt nivel de creştere organică înregistrat de Mazars începând cu perioada 2011/2012. Această performanţă remarcabilă provine din nivelul ridicat de expertiză şi angajamentul echipelor noastre spre a oferi clienţilor o experienţă fără cusur la nivel internaţional, precum şi o recunoaştere reală a beneficiilor modelului de parteneriat integrat unic al Grupului Mazars. Mazars este un partener de încredere pentru organizaţiile de toate tipurile, nu doar pentru companiile listate."

Potrivit sursei citate, 2019 a marcat şi semnarea Alianţei Mazars din America de Nord în luna iulie. Alianţa Mazars din America de Nord este un acord semnificativ între Mazars şi cinci firme importante din Statele Unite şi Canada - BKD, Dixon Hughes Goodman, Moss Adams, Plante Moran (S.U.A.) şi MNP (Canada).

Comentând strategia de dezvoltare a firmei, Herve Helias a adăugat: " În urmă cu patru ani, am stabilit un plan strategic ambiţios denumit Next-20. Extinderea în China pentru a atinge dimensiuni critice pe această piaţă vastă şi dezvoltarea unei oferte puternice şi competitive în America de Nord au fost priorităţile noastre, dar şi o tranziţie lină în modul nostru de guvernare, cu o succesiune bine planificată de Philippe Castagnac în calitatea sa de Preşedinte al Grupului. Astăzi, sunt foarte mândru să pot spune că aceste obiective au fost îndeplinite. Scopul nostru pentru 2020 este să atingem venituri de 2 miliarde euro şi sunt încrezător că vom realiza acest lucru."

Totodată, forţa Mazars constă, în capacitatea sa de a creşte într-un mod profitabil şi sănătos. Având în centrul dezvoltării sale oamenii şi excelenţa tehnologică, firma investeşte constant în echipele sale, precum şi în inovaţie, integrând inteligenţa artificială, machine learning şi analiza datelor în serviciile de audit şi de consultanţă. În 2019, 92% din personal a beneficiat de pregătire profesională.

Dino Ebneter, Country Managing Partner, Mazars România, a menţionat: "Mazars este o companie pregatită pentru provocările tehnologice viitoare, cu o echipă formată din tineri cu o viziune unică şi valori care ne modelează cultura organizaţională. Direcţia strategică pentru 2020 are la bază loialitatea faţă de angajaţii şi de clienţii noştri. Prin cele cinci linii de servicii integrate, Mazars România sprijină companiile locale şi internaţionale în toate etapele dezvoltării sale. De curând, am lansat HR Advisory Services, un serviciu care vine într-un moment perfect, având în vedere provocările forţei de muncă româneşti."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS