MeetGeek.ai automatizează întâlnirile de afaceri în 30 de limbi

F.D.
Companii / 20 noiembrie

MeetGeek.ai automatizează întâlnirile de afaceri în 30 de limbi

MeetGeek.ai, platforma de automatizare a întâlnirilor, lansată în 2022 de o echipă creativă de specialişti IT, a reuşit în doar un an de la lansarea comercială să ajungă la 10.000 de clienţi şi estimează venituri recurente de cel puţin 1,5 milioane USD în 2024, conform unui comunicat de presă al companiei.

Firmele care folosesc MeetGeek.ai, printre care şi giganţi globali din domeniul tehnologic, au reuşit:

20% reducere colectivă a numărului de întâlniri într-o echipă

30-35% creştere a numărului de contracte încheiate de departamentele de vânzări

50% reducere a timpului în care colegii noi pot ajunge la productivitatea maximă

2x (dublarea) vitezei de adoptare a deciziilor în cazul angajării de personal, cu 40% mai putine call-uri

Automatizarea introducerii de date în platforme şi a partajării informaţiilor capturate în şedinţe prin integrari cu peste 10000 de aplicaţii.

MeetGeek.ai, al cărei obiectiv este revoluţionarea comunicării în companii, prin automatizarea într-o măsură cât mai mare a întâlnirilor de lucru, a lansat recent o suită de noi funcţionalităţi care transformă modul în care companiile interacţionează şi extrag valoare din întâlnirile şi discuţiile online.

Automatizare inteligentă şi personalizată:

Oferind rezumate automatizate prin AI şi diverse informaţii relevante extrase din timpul întâlnirilor online, inclusiv analiza sentimentelor şi nivelul de implicare, MeetGeek.ai redefineşte experienţa colaborativă. Suportul pentru transcriere (cu acurateţe de 90-95%) şi sumarizare este acum disponibil în 30 de limbi, inclusiv română, facilitând comunicarea între companii şi angajaţi aflaţi pe meridiane diferite. Utilizatorii pot personaliza rezumatele şi insight-urile pentru fiecare tip de apel, definind ce teme sau detalii le sunt de interes. De aseemena, pot extrage automat cele mai importante întrebări, nivelul de participare, identificarea monologurilor dintr-o conversaţie şi multe altele.

Integrări şi colaborări:

În prezent, MeetGeek.ai se integrează cu aplicaţii populare precum Slack, Notion, ClickUp, şi multe altele prin Zapier, creând un ecosistem de productivitate care automatizează procesele repetitive. Totodată, compania colaborează cu clienţi de renume precum HP, RedHat şi Bosch, demonstrând valoarea adăugată pe care o aduce companiilor de toate dimensiunile. Recent, a încheiat parteneriate cu doi puternici furnizori de soluţii de creştere a productivităţii - ClickUp.com şi LucidMeetings.com - cu ajutorul cărora va veni în sprijinul companiilor, punându-le la dispoziţie soluţii complexe pentru gestionarea şedintelor, ce pot fi implementate în doar câteva click-uri.

Până la final de an, MeetGeek.ai are în plan să lanseze o aplicaţie de mobil care sumarizează orice întâlnire fizică şi extrage din conversaţie ce paşi urmează a fi făcuţi în continuare, toate aceste detalii fiind trimise participanţilor pe email în mai puţin de 5 minute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2023
Apanova
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2023
Euro (EUR)Euro4.9726
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5313
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1634
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7463
Gram de aur (XAU)Gram de aur296.8710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb