Mega Mall lansează primul spaţiu imersiv din România, situat într-un centru comercial

T.B.
Ştiri utilitare / 22 martie

Mega Mall lansează primul spaţiu imersiv din România, situat într-un centru comercial

Mega Mall îşi invită vizitatorii să descopere ISPACE, un spaţiu imersiv care combină în mod inovator arta şi tehnologia, oferind o experienţă captivantă dedicată relaxării şi divertismentului, se arată într-un comunicat al Mega Mall, remis redacţiei. Mega Mall devine astfel primul centru comercial din România care găzduieşte un spaţiu al experienţelor sociale multisenzoriale unice, conform sursei.

Situat la nivelul 2 al centrului comercial, ISPACE are o suprafaţă de 500 metri pătraţi şi cuprinde mai multe zone special amenajate pentru adulţi şi copii, unde publicul poate experimenta micro universurile şi spaţiul imersiv în care se desfăşoară spectacolele, potrivit comunicatului.

Aflat la intersecţia tehnologiei imersive, artei, experienţelor interactive şi educaţiei, ISPACE stimulează imaginaţia, creativitatea şi ajută la îmbunătăţirea competenţelor digitale. Deschiderea noului spaţiu imersiv reprezintă încă un pas pe care Mega Mall îl face în direcţia creării unei experienţe cât mai complete şi de calitate pentru vizitatorii săi. În acest fel, aceştia se pot bucura de cumpărături, dar şi de distracţie, relaxare şi medii de entertainment care oferă experienţe senzoriale unice, se mai arată în comunicat.

Prin utilizarea celor mai noi tehnologii, precum proiecţiile video 360 şi sunetul spaţial, ISPACE oferă clienţilor Mega Mall posibilitatea de a se bucura de o gamă largă de spectacole imersive, fiecare aducând cu sine o poveste captivantă. Spaţiul imersiv este o galerie de artă new media, cu instalaţii ce se inspiră din fragmente din natură. Spectatorii pot explora adâncurile oceanului în filmul Nautilus, sau pot călători în spaţiul cosmic în Infinite Horizons, iar în Art Evolved - from paint to pixels, pot descoperi istoria creativităţii într-o manieră inedită, potrivit sursei citate.

Proiectul a fost a fost realizat de membrii fondatori ai studioului de artă new media, H3 - Andrei Mitişor, Răzvan Pascu şi Marius Dumitraşcu, care au transformat cei peste 10 ani de experienţă în dezvoltarea de instalaţii de new media, într-o iniţiativă ambiţioasă de a aduce o nouă dimensiune în explorarea artei digitale, adaugă sursa.

Potrivit comunicatului, "ISPACE este un loc al realităţilor imersive şi ne dorim să devină un spaţiu de edutainment, în care cei mici învaţă despre diverse teme, şi cei mari experimentează lumi la care doar au visat. Ne dorim să fie un proiect despre poveştile şi lumile care ne fac să zâmbim şi sperăm ca cei care ne vizitează să uite de echipamente şi de pereţii care definesc spaţiul şi să se imerseze complet în povestea pe care noi am gândit-o ca pe un cinematograf al viitorului, unde publicul nu mai este fixat în scaun, ci se poate deplasa în film pentru a încerca mai multe perspective. În parelel, lucrăm pentru ca ISPACE să devină un decor digital pentru alte producţii, să creăm o realitate virtuală pe care o poţi experimenta alături de alţi oameni, un loc în care aceasta devine socială, iar participanţii pot interacţiona între ei, în timp ce se bucură de experienţe imersive şi captivante", declară Răzvan Pascu, co-fondator ISPACE.

Datorită designului şi infrastructurii tehnice, ISPACE este un spaţiu multifuncţional, având capacitatea de a găzdui o varietate de evenimente şi activităţi. Aici pot fi prezentate expoziţii de artă, spectacole de teatru şi dans, proiecţii de film, cât şi evenimente corporate şi petreceri. Spaţiul a fost lansat cu sprijinul investiţiilor private şi parteneriatelor cu Skepsis şi Epson.

ISPACE este deschis în fiecare zi, în Mega Mall, între orele 10:00 şi 22:00, iar biletele pot fi achiziţionate de pe https://ispace.ro/#bilete sau direct de la faţa locului, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb