Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

Meleşcanu l-a primit, ieri, pe ambasadorul estonian

T.E.
Politică /

Ants Frosch şi Teodor Meleşcanu (Sursa foto: Twitter)

Ants Frosch şi Teodor Meleşcanu (Sursa foto: Twitter)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit, ieri, pe ambasadorul Republicii Estonia, Ants Frosch, cu ocazia încheierii misiunii în România, informează un comunicat al MAE.

Şeful diplomaţiei a reiterat interesul părţii române pentru extinderea şi diversificarea cooperării economice şi sectoriale şi a salutat buna colaborare între cele două state în domeniul apărării.

"Din discuţii a reieşit că România şi Republica Estonia sunt state cu abordări similare pe o gamă largă de dosare europene şi au un interes comun pentru consolidarea relaţiei transatlantice şi asigurarea securităţii Flancului Estic al NATO, fiind actori angajaţi în asumarea responsabilităţilor care le revin în cadrul UE şi NATO", punctează sursa citată.

De asemenea, şeful diplomaţiei române a arătat apreciere pentru activitatea diplomatului eston, evidenţiind faptul că a fost primul ambasador al acestui stat cu reşedinţa la Bucureşti. Ministrul Teodor Meleşcanu a salutat şi faptul că, după inaugurarea ambasadei României la Tallinn şi cea a ambasadei Estoniei la Bucureşti, relaţiile bilaterale au cunoscut o dezvoltare fără precedent.

În context, şeful diplomaţiei române a amintit de vizita la nivel de prim-ministru organizată anul trecut atât la Tallinn (15 - 16 iunie), cât şi la Constanţa (16 - 17 iunie), mai menţionează sursa citată.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS