Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Mihai Buliga a demisionat din funcţia de preşedinte "BRK Financial Group"

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Mihai Buliga a demisionat din funcţia de preşedinte "BRK Financial Group" (fosta SSIF Broker), potrivit unui comunicat transmis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti.

Recent, conducerea SSIF BRK Financial Group (BRK) completase ordinea de zi a Adunării Generale din 26 aprilie, la solicitarea acţionarilor "Global Consult", cu o deţinere de 8,29% din capitalul social, şi SIF Muntenia, cu o deţinere de 18,475%. Astfel, acţionarii BRK vor decide alegerea unui nou Consiliu de Administraţie pentru o durată de patru ani, prin metoda votului cumulativ.

AGA va avea loc, după ce, recent, în acţionariatul casei de brokeraj au avut loc schimbări.

Omul de afaceri Adrian Andrici a achiziţionat un număr de 24.900.000 acţiuni emise de SSIF BRK FINANCIAL GROUP în data de 24 martie 2016, astfel că deţinerea sa totală a ajuns la 7,37%.

În decembrie 2015, Adrian Pop a fost numit director general al SSIF Broker, în locul lui Grigore Chiş. Surse din piaţă au susţinut că înlocuirea lui Chiş a venit după o sanc-ţiune dată de Autoritatea de Supraveghere Financiară şi o interdicţie temporară de a mai activa pe piaţa de capital pentru fostul director general al SSIF Broker, în urma implicării intermediarului în tranzacţiile efectuate de companiile din grupul lui Cătălin Chelu, după moartea acestuia, investigate de procurori.

SSIF Broker a înregistrat, anul trecut, un profit de 168.673 lei, faţă de o pierdere de -2,78 milioane de lei, în 2014.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Incredibil

  A plecat..... .ULIGĂ 

  Vine Chiseaua înapoi nu ? 

  1. il intreb pe EXCROC,cu ,ce tupeu mai candideaza,avind in vedere sifonarile din banii actionarilor in ultimii 6 ani,avind in vedere ca un manager al unui emitent listat la bursa,trebuie sa urmareasca cresterea pretului actiunilor bereka si obtinerea de profit pt societate ,bine,o sa ii adresez si ceva "mezeluri" ca merita din plin si nu ma pot abtine sa tac in fata unui jegos de manager---------------berekau' a trait,practic din banii actionarilor,doar ca era ca o intrebare retorica,cum naiba poate rezista un privat daca o "lungeste" cu pierderile an de an,logic si normal,intra in insolventa,dar NEMERNICUL pseudo_manager de la bereka,insista sa ure toti banii bereka,pina o lasa in "kuru gol"

  Buliga a preluat BRK la pret 0,17 lei capital social 84,5 milioane si demisioneaza la 0,07 lei capital social 54,0. Intre valori e multa munca de echipa :)

  1. Capitalizarea a scăzut 60% de la 57,000,000 la 24,000,000 în patru ani. Aşa şi? Acţionarii au fost mulţumiţi se pare. Administratorii demisionează de plictis, altă explicaţie nu este.

   Asa si ?___ deci mamaliga cind bu-buliga pa pereti ?

  Dupa ce si-a "imbulinat" buzunarele Buliga paraseste nava....bravo si mai ales pentru actionarii care mai cumpara BRK

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie