MIHAI FIFOR:"PSD nu cade în capcana preşedintelui Klaus Iohannis"

M.I.
Politică / 7 iunie 2019

Mihai Fifor (Sursă foto: Twitter)

Mihai Fifor (Sursă foto: Twitter)

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Mihai Fifor declară că PSD nu cade în capcana preşedintelui Klaus Iohannis şi va susţine Pactul politic propus de acesta. De asemenea, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că vrea să pună rezultatele referendumului intr-un document care sa fie negociat de partide. "Voinţa romanilor nu este negociabila. PSD va transpune rezultatul referendumului în legislaţie şi nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, aşa cum face preşedintele", afirmă Fifor, conform News.ro.

"PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va susţine Pactul politic propus de acesta, doar daca va fi construit în avantajul cetăţenilor României! Condiţiile PSD, transmise deja Preşedintelui României, în vederea semnării unui Acord Politic Naţional, întăresc şi oferă substanţă unui demers care TREBUIE sa fie în avantajul cetăţenilor. Referendumul votat în 26 Mai de populaţie nu poate şi nu trebuie sa fie negociat între politicieni. De ce pune preşedintele Iohannis rezultatele referendumului intr-un document care sa fie negociat de partide? Vointa romanilor nu este negociabila. PSD va transpune rezultatul referendumului în legislaţie şi nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, aşa cum face preşedintele", afirmă Fifor.

El subliniază că un acord politic pentru consolidarea parcursului european al României nu are cum să nu includă elemente esenţiale, precum necesitatea unei Europe cu o singură viteză sau eliminarea dublului standard, aşa cum PSD a propus deja.

"Conditiile noastre rămân aceleaşi şi suntem dispuşi sa sprijinim doar un Pact in favoarea României! PSD este singurul partid care a propus o lista de principii care sa fie incluse in Pact. Preşedintele Ioahnnis nu s-a pronuntat încă asupra lor. Aştteptăm să motiveze de ce nu acceptă propuneri în avantajul României", spune Fifor, mai scrie News.ro.

În ceea ce priveşte blocajul votului din Diaspora, în opinia lui Mihai Fifor, cheia este la Klaus Iohannis.

"În calitate de şef al diplomaţiei române, şeful statului le poate solicita ambasadorilor, numiţi chiar de dânsul, să identifice de urgenţă locuri noi pentru organizarea de secţii de votare pentru viitoarele alegeri.Guvernul României va aproba imediat aceste propuneri ale ambasadorilor numiţi de preşedintele Klaus Iohannis. PSD îi solicită Presedintelui României sa se implice in mod real pentru românii din Diaspora, nu doar să îşi atace adversarii politici. Cade in sarcina dansului sa centralizeze si sa le ceara ambasadorilor necesarul de secţii suplimentare (inclusiv amplasarea acestora).

Guvernul va finanţa şi va asigura organizarea lor!", afirmă preşedintele Consiliului Naţional al PSD, conform News.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. pare a fi un mare argaragiu si un mare bagaret.

    hai vierme ca va ingropam adinc la urmatoarele alegeri.

    si voi umblati cu capcane altfel de unde stiti voi ca e o capcana?

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro