MINISTERUL EDUCAŢIEI: În primele 10 zile de la lansarea proiectelor legii educaţiei am primit aproape 500 de propuneri

G.D.
Politică / 22 iulie

În primele 10 zile de la lansarea proiectelor legii educaţiei am primit aproape 500 de propuneri

Ministerul Educaţiei anunţă, astăzi, că în primele 10 zile de la lansarea proiectelor legii educaţiei în consultare, au primit aproape 500 de propuneri. Calendarul alocat consultării publice se derulează până spre finalul lunii următoare, pe 24 august, mai spune instituţia, care anunţă că astăzi s-au desfăşurat consultări cu Federaţia Naţională Sindicală "Alma Mater" pe marginea proiectului legii învăţământului superior. Tot în cursul acestei zile va avea loc la sediul Ministerului Educaţiei o dezbatere pe tema susţinerii excelenţei prin intermediul Centrelor de Excelenţă, relatează News.ro.

"Ministerul Educaţiei este în plin proces de consultare pe marginea proiectelor legilor educaţiei. Seria a fost deschisă prin discutarea şi acceptarea propunerilor formulate de Consiliul Naţional al Elevilor pe tema legii învăţământului preuniversitar şi a fost urmată de dezbaterea propusă de Alianţa "O Voce pentru Educaţie", transmite ministerul.

Instituţia afirmă că ieri au avut loc consultări cu federaţiile sindicale din învăţământul preuniversitar (Federaţia Sindicatelor din Educaţie "Spiru Haret" şi Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ), iar astăzi s-au desfăşurat consultări cu Federaţia Naţională Sindicală "Alma Mater" pe marginea proiectului legii învăţământului superior.

"Tot în cursul acestei zile va avea loc la sediul Ministerului Educaţiei o dezbatere pe tema susţinerii excelenţei prin intermediul Centrelor de Excelenţă, eveniment ce face parte din seria celor 10 dezbateri programate în primele 10 zile de consultări", mai precizează ministerul.

"Ne dorim ca dialogul să rămână în continuare susţinut, în contextul în care calendarul alocat consultării publice se derulează până spre finalul lunii următoare (24 august). Apreciem caracterul constructiv al propunerilor formulate în cadrul întâlnirilor de până acum, dar şi conţinutul propunerilor transmise pe adresa de e-mail dedicată preluării feedback-ului privind proiectele de legi. Astfel, în primele 10 zile de la lansarea proiectelor în consultare, am primit aproape 500 de propuneri, în mare parte de natură să aducă un plus de calitate textelor proiectelor de lege", se mai arată în mesaj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro