Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

MINISTRUL GERMAN AL SĂNĂTĂŢII: "Ruperea de către SUA a relaţiilor cu OMS reprezintă un regres serios pentru sănătatea mondială"

A.I.A.
Politică /

"Ruperea de către SUA a relaţiilor cu OMS reprezintă un regres serios pentru sănătatea mondială"

Ruperea de către SUA a relaţiilor cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) constituie "un regres serios pentru sănătatea mondială", a afirmat, astăzi, ministrul german al sănătăţii Jens Spahn pe Twitter, informează AFP, potrivit Agerpres.

Subliniind necesitatea reformării instituţiei, Spahn a insistat asupra faptului că Uniunea Europeană (UE) ar trebui "să se angajeze mai mult" financiar după ce Donald Trump şi-a pus în aplicare ameninţarea mai veche de a rupe orice legătură cu OMS, pe care el o acuză de complezenţă faţă de China.

"Ca OMS să aibă un viitor, ea are nevoie de reforme", a estimat Jens Spahn, într-un tweet în germană, engleză şi franceză.

El a subliniat că întărirea rolului UE în organizaţie va fi una dintre priorităţile Germaniei, care va prelua de la 1 iulie preşedinţia prin rotaţie a UE.

Preşedintele SUA Donald Trump a anunţat, ieri, încetarea relaţiei dintre ţara sa şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), pe care a acuzat-o încă de la începutul pandemiei de coronavirus că este prea indulgentă cu Beijingul.

''Deoarece nu au reuşit să facă reformele necesare şi cerute, vom pune capăt astăzi relaţiei noastre cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi vom redirecţiona aceste fonduri către alte nevoi de sănătate publică urgente şi mondiale care merită'' aceasta, a declarat Donald Trump.

Opinia Cititorului ( 8 )

 1. Un cretin

  1. Cred ca ai dreptate despre ministrul german al sănătăţii Jens Spahn pe Twitter

   impartasesc aceeasi opinie despre JS , oricum interesanta este relatia domniei sale cu OMS (o instituitie JENANTA subordonata unor interese care nu au nimic comun cu sanatatea omenirii)

  Durere mare printre toti progresistii, neomarxistii si globalistii Lumii! Ce bine ar fi fost acum, din punctul lor de vedere , cu baba lesbiana si satanista, Killary! Doar ca, poporul american in majoritatea sa(apropo, globalistii nu tin niciodata cont de vointa popoarelor) le-a stricat acestora planurile, spunandu-i babei sorosiste(care primea ordinele pe mail, direct de la Soros, fapt dovedit de altfel), hai sictir!

  1. brava mah Tepes, si daca pui o poza si cu sula in care-i tragi tu pe toti esti si mai bun !

   Ce faci anonimule tata, te masturbezi pe acest site? Parca te stiam ocupat cu regulatul lui ma-ta, in lipsa de altceva? Dar poate e mai bine asa pt amandoi, caci daca nu o tii sub observatie pe de ma-ta, parasuta aia se duce sa presteze pe Centura pt caini si arabi! Oricum, nu mai e nici o surpriza ca, la voi in familie, zoofilia se transmite ereditar!

   opreste-te "mandria familiei" ca pe OMS sunt de acord cu tine si te dai in show cu altii care te "admira"! ...

   NU mai dejecta din haznaua neuronului tau , nu am mai trecut pe aici de multa vreme (am facut eforturi sa iti rezerv patul tau preferat loc la Sapoca , nu mai vor nici aia sa te mai primeasca )!  

   Nu mai face spume si nu mai dejecta : 

   1. Nu mai trec, nu mai am timp! 

   2. "Perlele" tale la aduna altcineva, una langa alta,ca sa fie clar pentru instanta unde va decide internarea ta (la spital sau la "pension") 

   Succese!

   Daca taceai, filozof ramaneai! Dar asa, ne-ai arata inca o data gradul de perversitate oedipiana in care ai ajuns, cel mai bun exemplu fiind ma-ta, obiectul pasiunii tale bolnave!

   Ai fi fost un subiect extraordinar de studiu pt Freud si Jung, daca acestia ar fi trait! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie