MINISTRUL TRANSPORTURILOR: "Centura Bacău este realizată în proporţie de 20%"

L.L.
Politică #Transporturi /

Răzvan Cuc (Sursă foto: Twitter)

Răzvan Cuc (Sursă foto: Twitter)

Varianta Ocolitoare Bacău va fi finalizată înainte de termenul stabilit în contract, a anunţat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care afirmă că stadiul fizic de realizare este de 20%, informează News.ro.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general CNAIR, Narcis Neaga, au verificat sâmbătă stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Bacău.

"Am verificat lucrările la Varianta Ocolitoare Bacău şi am constatat că stadiul fizic este de 20%, în condiţiile în care constructorul a început lucrările în urmă cu două luni. O mobilizare exemplară", scrie oficialul pe Facebook.

Acesta afirmă că utilajele şi muncitorii sunt pe teren şi îşi fac treaba, în ciuda condiţiilor meteo care nu sunt favorabile.

"O astfel de mobilizare aştept din partea tuturor constructorilor care au contracte cu statul român. Să-şi respecte angajamentul, să lucreze cu seriozitate, să se încadreze în termenul stabilit şi să-şi plătească subcontractorii români", a precizat Cuc, care a adăugat că a fost lansată şi licitaţia pentru Autostrada Bacău - Braşov, pentru proiectul tehnic şi studiul de fezabilitate., mai scrie News.ro.

Ministrul Răzvan Cuc a remarcat totodată mobilizarea constructorului şi ritmul accelerat în care se execută lucrările.

"În 15 martie la ora 15, noi eram pe şantier şi demaram lucrările pentru Autostrada Moldovei (pentru că aşa cum ştiţi centura Bacăului este parte integrantă a Autostrăzii Moldovei). Astăzi avem un stadiu fizic de evoluţie de 20%. Faptele vorbesc de la sine. Puteţi şi dumneavoastră să vedeţi ce s-a făcut din 15 martie până acum. Asta pentru sceptici, care spun că nu se lucrează", a declarat Răzvan Cuc, într-un comunicat, potrivit News.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS