Ministrul Transporturilor, dezamăgit de stadiul lucrărilor la podul peste Râul Argeş

L.I.
Politică #Transporturi /

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a declarat dezamăgit de stadiul lucrărilor la podul peste Râul Argeş şi a convocat comisia care se ocupă de acest obiectiv, ameninţându-i pe constructori că, dacă nu termină lucrările în 30 de zile, va rezilia contractul, scrie News.ro.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general CNAIR au verificat ieri, stadiul lucrărilor de reparaţie a părţii carosabile pe podul de peste râul Argeş, de la km 36 al autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti.

Lucrările la podul peste Argeş, de la km 36 al A1, trebuie finalizate în 30 de zile, informează un comunicat emis ieri, de Ministerul Transporturilor.

În timpul vizitei, ministrul Răzvan Cuc a declarat că este dezamăgit de stadiul lucrărilor şi că a convocat, în cursul acestei zile, comisia care se ocupă de acest obiectiv. Totodată Ministrul Transporturilor a precizat că lucrările la pod trebuie finalizate în maxim 30 de zile.

"Am strâns comisia aici, se întâlnesc, le-am dat termen, vin cu soluţia, constructorul are termenul lui nou şi să finalizeze ce au de făcut (...) Noi nu avem weekend în infrastructură. Singurul lucru care îi va susţine în funcţii, în perioada mandatului meu, va fi munca pe care o vor depune. Dacă cineva are impresia că are alte conexiuni sau alte relaţii sau că eu voi ceda la presiuni, se înşală amarnic: pleacă acasă toţi, indiferent de consecinţe. Dacă nu stau pe şantier şi nu fac ce le spunem noi (eu şi directorul general CNAIR Narcis Neaga) pleacă acasă. E simplu", a declarat Răzvan Cuc, potrivit agenţiei.

Acesta spune că, dacă podul nu este finalizat într-o lună de zile, contractul cu constructorul va fi reziliat.

"CNAIR are câteva regionale care se ocupă de aceste autostrăzi. Unul dintre directorii care se ocupă de aceste regionale este domnul Dinu (...) Eu nu văd ca un director de DRDP să se ducă doar la birou, să bea o cafea la ora 9, să semneze actele pe care le are de semnat şi apoi pe la ora 14, pleacă acasă. Nu, ei trebuie să fie proactivi, să vină la domnul Neaga şi să spună: domnul Neaga vreau să vă cheltuiesc toţi banii anul acesta. Vreau să îmi mai daţi bani, vreau să încep modernizarea la autostradă. Asta trebuie să facă directorii. D-aia au un puhoi de oameni în subordine. Dacă nu îi pot coordona, atunci schimbăm directorii. Este foarte simplu. Acesta este testul directorului Dinu: are o lună să finalizeze podul. Nu îl finalizează s-a terminat, şi cu constructorul şi cu Dinu, cu toată lumea", adaugă ministrul Transporturilor, potrivit agenţiei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS