Abonament gratuit

Monica Anisie a picat examenul din Camera Deputaţilor

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Politică /

Monica Anisie a picat examenul din Camera Deputaţilor

Camera Deputaţilor a decis, ieri, prin adoptarea unei moţiuni simple, că Monica Anisie nu ar mai trebui să deţină funcţia de ministru al Educaţiei. Moţiunea intitulată "Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional - PNL a creat România NeEducată" a trecut cu 172 de voturi pentru, 90 împotrivă şi 47 de abţineri.

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat, după vot, că se aşteaptă ca premierul Ludovic Orban să nu o demită pe Monica Anisie, aşa cum nu i-a demis în urma adoptării unor moţiuni similare nici pe Florin Cîţu, Adrian Oros sau Marcel Vela.

"În această vară vom avea trei examene foarte importante: Evaluarea Naţională, Bacalaureatul şi titularizarea profesorilor. Doamna ministru a picat toate cele trei deja. Am urmărit cu atenţie la dezbaterea moţiunii: doamna ministru n-a stat trei ore cu masca pe figură şi cu mânuşi. Gândiţi-vă la toţi copiii, numai vorbesc de profesori, care vor trebui să respecte nişte reguli pe care Ministerul Educaţiei nu le poate respecta. Nu mă aştept ca domnul Orban să o demită pe doamna Anisie, pentru că pentru domnul Orban e foarte greu să găseşti un ministru al Educaţiei chiar mai slab pregătit decât tine însuţi. A găsit-o pe doamna Anisie. Sunt şi în PNL oameni transferaţi de la noi oameni care chiar ar putea fi miniştri. Dacă au un neuron în plus nu se califică pentru funcţie", a afirmat Victor Ponta.

Amintim că moţiunea depusă împotriva ministrului Educaţiei a fost semnată de 93 de deputaţi Pro România şi PSD şi a fost dezbătută în şedinţa de plen de luni a Camerei Deputaţilor.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ce-i cu... stereotipurile acestea de limbaj? De unde vine " un neuron în plus", " am proprietatea termenilor", " cu subiect și predicat" etc. Iar tu, Ponta ai plagiat că îți lipsea un neuron?! ; aud că Homo sapiens în cei 1.300 cm cubi-cutie craniană are mii de miliarde de neuroni. Taci, nu îi mai consuma și..."FERMOAR la GURIȚĂ", căci 'Ciocu mic e demodat'! Cu urări de 1,99 la sută...

    1. A picat ? Ei si ?Frectie la un picior de lemn !.Forme fara fond . Joaca puerila de-a politica si de-a democratia .Gesturi si decizii fara consecinte , sub indemnul premonitoriu 'Mircea fa-te ca lucrezi "

      A picat ? Ei si ?Frectie la un picior de lemn !.Forme fara fond . Joaca puerila de-a politica si de-a democratia .Gesturi si decizii fara consecinte , sub indemnul premonitoriu 'Mircea fa-te ca lucrezi "

    La ora actuală este confuziei peste tot nu doar în învățământ și aș fii tentat să caracterizez un ministru ca bun doar pentru faptul că se gândește la copii si nu face greșeli mari .Spre surprinderea mea plăcută doamna Anisie corespunde.

    Altă ar fii fost situația dacă, doamne ferește era Abramburica! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie