Abonament gratuit

NELU BARBU: Înfiinţarea Departamentului pentru dezvoltarea proiectelor în infrastructură, aprobată

T.T.
Politică /

Nelu Barbu (Sursă foto: Twitter)

Nelu Barbu (Sursă foto: Twitter)

Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, înfiinţarea Departamentului pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare a proiectelor de investiţii în infrastructură, a declarat Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Executivului.

"În şedinţa de Guvern de astăzi a fost şi o hotărâre de guvern privind înfiinţarea Departamentului pentru dezvoltare, promovare şi monitorizare a proiectelor de investiţii în infrastructură. (...) Este o chestiune care se cunoaşte în spaţiul public, acest departament fără personalitate juridică va funcţiona în subordinea prim-ministrului. Are ca obiectiv principal analiza şi monitorizarea implementării proiectelor de investiţii în infrastructură aflate în portofoliul instituţiilor publice, a companiilor şi societăţilor naţionale. Atribuţiile detaliate ale Departamentului vor fi aprobate prin decizia prim-ministrului, Departamentul va fi condus de un consilier de stat şi va prezenta săptămânal sau ori de câte ori este nevoie prim-ministrului rapoarte privind evoluţia implementării proiectelor de investiţii în infrastructură. Aşa cum a spus şi doamna prim-ministru, este nevoie de o analiză mai atentă a modului în care sunt respectate termenele în ceea ce priveşte investiţiile publice pentru a nu mai avea situaţii în care un proiect de investiţii publice ar fi trebuit finalizat într-o anumită perioadă de timp şi ne trezim că termenele sunt frecvent depăşite", a declarat Nelu Barbu, ieri, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ha, ha!!!

    De-asta nu avem infrastructura, ca lipsea acest departament.

    Propun sa infiintam si un departament pentru consilierea departamentului pentru infrastructura. 

    1. Si un departament pentru analiza Departamentelor.

      Propun cate un departament pentru fiecare parlamentar, pentru fiecare ruda de parlamentar si cate doua departamente pentru fiecare amanta. Incompetenta trebuie mascata prin departamente care sa preia atributiile incompetentilor, fara insa a le afecta pozitia, importanta sociala si veniturile. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie