Abonament gratuit

NELU TĂTARU:"Dacă nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atât din funcţia de director general, cât şi din Consiliul de Administraţie a domnului Adrian Ionel"

A.D.
Politică /

"Dacă nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atât din funcţia de director general, cât şi din Consiliul de Administraţie a domnului Adrian Ionel"

Reacţie la varful ministerului Sănătăţii după punerea dub acuzare a şefului UNIFARM. Ministrul Nelu Tătaru a spus că va cere demiterea lui Adrian Ionel, acuzat că ar fi luat mită, dacă Consiliul de Administraţie al companiei nu va veni cu o soluţie de înlocuire a acestuia din funcţie, anunţă Digi24.ro.

"Am solicitat Consiliului de Administraţie al UNIFARM să se întrunească de urgenţă şi să se ia o decizie în ce priveşte calitatea de director general a lui Adrian Ionel. Aştept această reacţie a Consiliului de Administraţie şi voi semna şi ordinele", a spus Nelu Tătaru.

"Noi am avut în ultima lună Corp de control la Unifarm, la fel cum a fost şi de la Ministerul de Finanţe în urma unor sesizări, dar organul care conduce este Consiliul de Administraţie. Noi am făcut solicitarea de întrunire a acestui CA. În măsura în care nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atât din funcţia de director general, cât şi din Consiliul de Administraţie a domnului Adrian Ionel", a adăugat ministrul.

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel Eugen, este acuzat de procurorii DNA că ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru un contracat de achiziţie a echipamentelor de protecţie împotriva infectării cu COVID-19 (250.000 de combinezoane şi 3 milioane de măşti chirurgicale), la începutul lunii martie. Echipamentele livrate erau neconforme.

Directorul UNIFARM a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie