NICOLAE CIUCĂ:"Nu există toleranţă pentru absolut niciun fel de întârziere la tronsonul 1 al drumului expres Craiova-Piteşti"

N.R.
Politică / 21 iulie

"Nu există toleranţă pentru absolut niciun fel de întârziere la tronsonul 1 al drumului expres Craiova-Piteşti"

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, astăzi, despre întârzierile la tronsonul 1 al drumului expres Craiova-Piteşti, că compania tebuie să îşi îndeplinească obiectivele asumate prin contract şi trebuie să ducă lucrările la bun sfârşit. "Nu există toleranţă pentru absolut niciun fel de întârziere", a mai arătat premierul. MInistrul Transporturilor a arătat că pentru Tronsonul 1 deja a fost emis primul certificat negativ. Ministrul a menţionat că această companie are în prezent trei proiecte în desăşurare în România, centura Bucureşti, centura Timişoara şi tronsonul1, iar "niciunul dintre aceste proiecte nu merge cum trebuie", potrivit News.ro.

"Aş vrea să fie cât se poate de clar, în acest moment, ţinând cont de premisele create, nu există scuze pentru absolut nimeni". Trebuie să îşi îndeplinească obiectivele asumate prin contract şi trebuie să ducă lucrările la bun sfârşit. Nu există toleranţă pentru absolut niciun fel de întârziere", a spus premierul, despre întârzierile la lotul 1 al drumul expres. "Am speranţa că pe tronsoanele 3 şi 4 care au acelaşi constructor, pe care ţin să îl felicit (..) am speranţa ca la anul lucrurile să meargă foarte foarte bine", a spus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. El a precizat că pe tronsonul 1 deja a fost emis primul certificat negativ şi să intră în procedură, monitorizează lucrurile şi au un dialog cu această companie care are în prezent trei proiecte în desăşurare în România, centura Bucureşti, centura Timişoara şi tronsonul1, iar "niciunul dintre aceste proiecte nu merge cum trebuie". "Dacă nu schimbă rapid modul de lucru şi nu există o creltere rapidă a activităţii pe şantier va veni destul de repede şi al doilea cenrtificat negativ. Eu nu îmi doresc, şi niciunul dintre colegii mei nu îşi doreşte să rezilieze contracte. Îmi doresc ca aceste contracte, odată semnate, să fie duse la bun sfârşit şi asta înseamnă infrastructură terminată, dar nici nu putem să asistăm pasiv la faptul că se încalcă peridic termenele acestor contracte", a arătat Grindeanu, precizând că de aceea au schimbat legislaţia.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Le-ati dat mai mult decat pot duce! De ce? Stim noi!

    Nu ii intereseaza ca sunt pilele voastre si isi permit sa depaseasca trermenul. Pentru ca il depasesc o sa-i umpleti de bani, h.otilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2060
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5502
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.5444

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro